Oi! Toyota Supra faʻafuaseʻi faʻaalia i se tweet aloaia

Anonim

Afai ei ai se mea e tasi e faʻatauaina e Toyota i le toe foʻi mai o le Supra, o le faalilolilo. E tusa lava pe na matou maua le avanoa e ave ai, e oʻo mai i le taimi nei ua faʻaalia e le Iapani se mea itiiti pe leai foi e uiga i le matagofie o le fou. Toyota Supra (fa'aali se fa'ata ae tau le taulia).

Ae faʻafetai i se tweet faʻafuaseʻi mai Toyota Mekisiko-ua tape nei-ua suia mea uma. O le lala o le faʻailoga i lena atunuu e foliga mai ua "galo" e leʻi faʻaalia le taʻavale ma faʻasalalau se tweet lea e foliga mai ai le Supra e aunoa ma se faʻailoga.

Faʻafetai i lenei faʻalavelave faʻafuaseʻi, na mafai ai ona matou faʻamaonia o le Supra A90 fou o loʻo ave musumusuga, e pei ona matou faʻamoemoeina, mai le Toyota FT-1 manatu.

Toyota Supra

I le pito i tua, o le faʻailoga e alu i le faʻagogo limafoai ma le faʻailoa faʻaleagaina.

O le pito i luma o loʻo faʻaalia i le "vaelua" optics ma tolu faʻaogaina o le ea pito i lalo. A va'ai i le itu, o le fa'ailoga autu e alu i le ponaivi umi ma le vaega o pasese i se tulaga fa'anofo ma le fa'aitiitiga o le pito i tua - masani ma masani o so'o se ta'avale ta'aloga fa'aaloalo. Ia maitauina foi le "musele" i luga o le au pito i tua e aunoa ma se masalosalo e uiga i le au avetaavale.

I le pito i tua, o loʻo i ai se faʻailoa faʻaleagaina ua tuʻufaʻatasia i totonu o le siʻusiʻu, o le faʻasalalau pito i tua ma le "bazookas" i pito o le tutusa.

Faitau atili