Volkswagen. SUV Saina fou i lona ala i Europa?

Anonim

I aso nei, o se tasi o le au gaosi oloa ma se tasi o le tele o ofo i tulaga o Ta'aloga Utility Vehicles (SUV), Volkswagen, e ui i lea, o lo'o fa'aalia faailoga o le talitonu e le lava!

I se isi itu, i le faʻaaliga o le lalolagi o le Volkswagen Touareg fou, lea na faia i Beijing, na tuʻuina atu ai isi SUV fou e lua ma e leʻi tupu muamua, na muamua faʻamoemoe ma na o le maketi Saina.

O loʻo ioeina e le faufale Wolfsburg le avanoa e toe faʻafoʻi ai le mea na ia faia muamua. Aua le lafoaia le avanoa e faʻafeiloaʻi ai, a itiiti mai o se tasi o nei talosaga, i isi maketi i le salafa o le lalolagi - pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, i Europa.

"Advanced Mid-Size SUV", le faʻataʻitaʻiga latou te talanoa ai

Ua lauiloa, mo le taimi nei, na o le "Advanced Mid-Size SUV", poʻo le "Advanced Mid-SUV" - e lua igoa na taʻua, Tayron ma Tharu, ae e leʻi iloa po o ai o le a faʻaaogaina -, o lenei faʻataʻitaʻiga fou peti, e masani lava, i luga o se sitaili sili atu ta'aloga/malosi. O se mea moni, i le ala, e taʻitaʻia ai le au ofisa Volkswagen e talitonu e mafai ona tutusa le manuia i isi maketi, faʻaopoopo i Saina.

Mo le taimi nei, e naʻo Saina, ae ou te ioe atoatoa o se SUV e malosi tele, o lea matou te iloiloina ai avanoa e faʻafeiloaʻi ai i isi maketi. O le mamanu e lelei ma faʻapea foʻi ma tekinolosi.

Frank Welsch, Faatonu o Atinaʻe Faʻatekinisi i Volkswagen
Avatu mid-Size SUV Saina 2018

Fausiaina i Saina e ala i le FAW-VW pisinisi faʻatasi, o lenei SUV fou, lea na taʻua e le Siamani o se talosaga "mo le au Saina, ma le tofo faʻapitoa", o se vaega o se mea leaga na fuafuaina e le Siamani, lea e valoia le faalauiloaina o le sefulu SUV fou, mo na o le maketi Saina, i le 2020 - i le lalolagi atoa o le ai ai le 19.

Le “Aiga Malosi” ma le Tiguan L PHEV

I le taimi lava e tasi, na faʻaalia ai e Volkswagen se isi SUV, lea na faʻaigoaina o le "Suvvaʻa Aiga Malosi", poʻo le "Suvvaʻa Aiga Malosi", ma o loʻo faʻamatalaina e le pisinisi faʻatasi o "le uso laitiiti" o le Atlas. Faʻataʻitaʻiga faʻatau atu i le maketi a Amerika i Matu, lea e faʻaaogaina le igoa o Terramont, i Saina.

I le mea lava e tasi, o le plug-in hybrid version o le Tiguan, ua taʻua o le L PHEV, e faʻavae i luga o le SUV umi, ua taʻua o le Tiguan All Space, sa lauiloa foi. Ae o lena, mai le amataga, o le a faʻatau atu i Saina.

Matou te toe fai: mai le amataga…

Faitau atili