Roewe Marvel X. Le Ta'avale Eletise Saina ma Igoa Tusi Komiki

Anonim

I le taimi e foliga mai o le lumanaʻi e uiga i le eletise, e le manaʻo le au faufale Saina e tuʻua. Roewe, o se faʻailoga Saina na fanau mai i le malepelepe o le kamupani gaosi Peretania MG Rover, na faatoa faʻaalia le gaosiga o le Roewe Vision-E Concept, e taʻua o Roewe Marvel X.

O loʻo tuʻuina atu, o se faʻataʻitaʻiga, i le Shanghai Motor Show mulimuli, o le Marvel X, e tusa ai ma le Car News China, o le leai o se faʻaogaina o le Roewe RX7 SUV i le lumanaʻi.

Roewe Marvel X laʻititi nai lo le Model X

Ae i luga o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia nei i luga o le initaneti, o le featherweight o loʻo faʻasalalauina e tatau ona faʻamaonia: naʻo le 1.759 kg mo se seti e le tele se eseesega o ona fua, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le Porsche Macan. O lona uiga o le 4,678 mm le umi, 1,919 mm le lautele ma le 1,161 mm le maualuga, fa'aopoopo i le uili o le 2,800 mm.

Roewe Marvel X EV

Faatasi ai ma se faʻaaliga aloaia faʻatulagaina mo le isi Beijing Motor Show i le 2018, o le Roewe Marvel X e lua afi eletise, o le tasi i luma, faʻamautinoa le mana o le 116 hp, ma le isi i tua, faʻaopoopo le isi 70 hp. O se seti, e ui lava e leʻo faʻaalia e le kamupanī se mea e uiga i le mafai ona faʻavave mai le 0 i le 100 km / h, e tatau ona faʻamaonia le faʻataʻitaʻiga i le maualuga o le saoasaoa o le 180 km / h.

Ae ui i lea, o loʻo tumau pea isi vaega, e pei o le tutoʻatasi, taimi e molia ai poʻo filifiliga maa. O se mea, e ui lava i lea, e tatau ona sili atu ona fiafia i ai le au Saina… o lenei tram ma se igoa malie o le a faʻatau atu i Saina.

Faitau atili