Skoda Rapid ma Rapid Spaceback fa'atasi ai ma tala fa'afouina

Anonim

Fuafuaga fou fafo, tele mea faigaluega ma se afi fou 1.0 TSI. Iloa fa'amatalaga o lenei fa'afouga ile Skoda Rapid ma Rapid Spaceback.

Fa'atoa fa'aalia e Skoda ata muamua o le Skoda Rapid ma Rapid Spaceback fou, o se pea o fa'ata'ita'iga "fa'ama'oti ma vateatea" o lo'o fa'atulaga i le va o Fabia ma Octavia laina i le fa'ailoga a Czech.

Mai fafo, o le foliga fou e matua manino lava i le pito i luma. Ina ua maeʻa se suiga faʻafefeteina i luga o le Octavia, na manaʻo Skoda e mulimuli i se auala ese ma filifili mo se vaega sili atu masani grille-optical (bi-xenon ma moli tulaga LED). I le pito i lalo, o le fasi chrome vaapiapi (o lo'o maua e pei o tulaga masani mai le tulaga fa'asaga i luga) e fa'afeso'ota'i moli puao ua toe fa'atulagaina. I le pito i tua, o le Skoda Rapid o loʻo tuʻufaʻatasia C-foliga moli siʻusiʻu.

O mea fou fo'i e fa'alautele atu i rims (15 i le 17 inisi), lea ua avanoa nei ma mamanu fou.

Skoda Rapid ma Rapid Spaceback fa'atasi ai ma tala fa'afouina 23661_1

Vaai foi: Bugatti Veyron Designer Si'i ile BMW

E pei o lona uiga iloga, i totonu o Skoda o loʻo faʻaauau pea ona taulaʻi i le avanoa: 415 lita o atopaʻu gafatia mo le Rapid ma le 550 lita mo le Rapid Spaceback. E le gata i lea, o lenei faʻafouga e faʻaopoopoina ai se seti o suiga matagofie ma tekinolosi.

O lima fou i totonu na faʻaopoopoina i faitotoʻa e fa, o le mea faigaluega faʻapipiʻi na toe faʻafouina ma le ea ea i totonu o le dashboard ma i totonu o le faʻatonuga o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le ea tusi lesona na toe faʻaleleia foi.

Ole auaunaga fou ole Skoda Connect (Infotainment Online and Care Connect) o lo'o faia foi la latou amataga ile Rapid ma Rapid Spaceback. Ua mafai nei ona maua le faʻaogaina o feoaiga i luga o le auala filifilia i le taimi moni ma, i le tulaga o le faʻalavelave, ua fautuaina e le faiga se isi auala. O isi fa'amatalaga o lo'o avanoa e aofia ai fale suau'u (ma tau), paka ta'avale, tala fou po'o le tau.

Skoda Rapid

O le isi tala tele i lenei faʻafouga o le ulufale mai o le poloka tricylindrical fou 1.0 lita TSI mo le tele o afi, avanoa mo faʻataʻitaʻiga e lua e lua tulaga mana: 95 hp ma 110 hp. O le afi lea e faʻatasi ai ma isi 1.4 TSI 125 hp, 1.4 TDI o le 90 hp ma 1.6 TDI o le 116 hp.

Ole Skoda Rapid ma Rapid Spaceback ole a fa'aalia ile lua vaiaso ile fa'aaliga o Ta'avale a Geneva. Su'e tala uma na fuafuaina mo le mea na tupu i Suiselani iinei.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili