Changan X70A. Ta'u mai ia te a'u, ua e faalogo i le uso masaga o Discovery 4?

Anonim

O le au gaosi oloa a Europa e tetee, faitio ma toe tetee, ae o le mea moni e itiiti lava se mea e mafai ona fai - e leai se faafitauli a le au gaosi taavale a Saina i le kopiina o ata mai isi latitudes! O le mea sili ona lata mai o le Land Rover Discovery 4, lea, e aunoa ma le faʻailoga a Peretania na auai i soʻo se mea, na faatoa manumalo ai i se "masaga uso", Saina - le Changan X70A.

Changan X70A

E tusa ai ma le Autocar, o le Changan X70A o se SUV o le limafoai, na gaosia e se tagata gaosi oloa e faʻavae i Sautesasae Saina. Ma o ona laina e le natia mea tutusa ma le augatupulaga muamua o le Land Rover Discovery, i le taimi nei ua suia.

Changan X70A - o se SUV tele, ma se tamai afi ma tau

E ui e leʻi oʻo i luga o le maketi, e pei ona faʻatulagaina e faʻaalia i le faʻaaliga o le Guangzhou Motor Show, o ona faitotoʻa e tatala i le Aso Faraile nei, o le Changan X70A o loʻo i ai se foliga tutusa ma le Discovery 4. Aemaise lava, pe a vaʻaia i le talaaga.

Changan X70A

Mo le vaega o totoe, o le faʻataʻitaʻiga Saina, faʻatasi ai ma laʻititi laʻititi pito i fafo nai lo le Discovery, e ese mai lona "uso" Peretania faʻapea foʻi ma tulaga faʻatulagaina ma afi. Faʻatasi ai ma le Changan X70A, e le pei o le Land Rover, o se talosaga faʻapitoa mo le taʻavale uili pito i luma, ma faʻatasi ai ma se afi 1.5 penisini laʻititi, lea e faʻamaonia e le sili atu i le 97 hp o le mana ma le 140 Nm o le malosi. Tuuina atu i uili pito i luma e ala i le lima-saosaoa gearbox.

Mulimuli ane, naʻo le taʻua o le Changan X70A o le a faʻatau atu naʻo Saina, faʻatasi ai ma se tau e naʻo le 80,000 yuan, i se isi faaupuga, naʻo le 10,000 euros.

Faitau atili