O avetaavale Potukale e faʻaalu aso e tolu i le tausaga i le taʻavale

Anonim

Lisbon o lo'o nofoia le TOP 25 o 'a'ai sili ona fa'ato'ato'a i le lalolagi. Ia iloa le fa'avasegaga o ta'avale e leai se tasi e mana'o e ta'ita'ia.

E tusa ai ma TomTom (TOM2), o le taʻitaʻi o le lalolagi i fefaʻatauaiga - lea na faʻasalalau i aso nei lona 4th tausaga faʻaletausaga taʻavale faʻasalalauga - i le averesi, i le lalolagi atoa, avetaʻavale e faʻaalu i le 8 aso faigaluega i le tausaga o loʻo pipii i feoaiga. E fa'aalu e tagata mai Lisbon le 74 itula i femalagaiga, e tusa ma le 3 aso faigaluega.

O le barometer e fuaina ai le faʻalavelave i totonu o taulaga tetele i le lalolagi atoa e tuʻu ai Lisbon i le 24th tulaga ma Porto i le 44th tulaga, i se faʻavasegaina e 60 aai. I aai uma e lua, o taimi sili ona pisi o le taeao o le Aso Lua ma le aoauli o le Aso Faraile.

E LE'I MISIA: O le isi taimi e te faitio ai e uiga i feoaiga i lau taulaga, manatua le vitio lenei

O lenei tulaga e fa'atupuina ai se fa'afitauli fou mo pulega fa'alotoifale o lo'o sailia ni fofo i le fa'atupulaia o fa'afitauli tau ta'avale.

“O le pisi o feoaiga e le o se mea fou ma o lo’o avea pea ma lu’itau o le lalolagi. O tali fa'aleaganu'u i le pisi o ta'avale, e pei o le fausiaina o auala fou po'o le fa'alauteleina o auala o lo'o i ai, ua le toe aoga. E mafai ona fesoasoani fa'amatalaga o feoaiga i taimi moni i aveta'avale e su'e ai le auala sili ona vave i la latou faigamalaga ma fesoasoani i malo e faia ni fa'ai'uga e sili atu ona malamalama e fa'aleleia atili ai le tafega o feoaiga i totonu o taulaga, "o le tala lea a Harold Goddijn, Pule Sili o TomTom.

O le Traffic Index e na'o le pau lea o le su'esu'ega i le lalolagi atoa o le fa'alavelave o feoaiga a'o fa'atusatusa taimi o femalagaiga i itula e leai ni ta'avale ma taimi maualuga o ta'avale pasese. O lo'o iloiloina e le Fa'asinomaga auala ma alatele. O le 10 pito i luga o 'a'ai pito sili ona to'atele o lo'o fuaina i le tulaga lautele o le fa'alavelave e fa'apea:

1- Moscow 74%

2- Istanbul 62%

lona tolu- Rio de Janeiro 55%

lona 4- Aai Mekisiko 54%

lona 5- São Paulo 46%

lona 6- Palermo 39%

lona 7- Warsaw 39%

lona 8- Roma 37%

lona 9- Los Angeles 36%

lona 10- Dublin 35%

Punavai: TomTom

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili