Faʻamaonia: Le isi Honda NSX o le a maua V6 Twin-Turbo Hybrid afi

Anonim

Ina ua mavae le tele o taumatematega e uiga i le afi ono mafai o le Honda NSX e sosoo ai, ua faamaonia nei e le kamupani Iapani o le isi augatupulaga o le "tala faasolopito" Honda NSX o le ai ai se masini V6 Twin-Turbo ma tekinolosi hybrid, nai lo le mea ua taʻua o le V6. afi AT.

O lenei afi fou, faʻamaonia aloaia e Honda i se taʻavale taʻavale, o le a aofia ai le V6 Twin-Turbo poloka faʻatasi ma le tolu afi eletise laiti. E lua o afi eletise e tolu o le a tuʻuina tasi i luga o uili pito i luma taʻitasi, ae o le afi eletise lona tolu o le a tuʻufaʻatasia i totonu o le afi afi, fesoasoani e faʻafeiloaʻi le mana i uili pito i tua.

Honda NSX V6 Twin-Turbo Inisinia

O le V6 Twin-Turbo afi o le a faʻapipiʻi umi i se tulaga tutotonu ma o le a faʻatasi ma le lua-clutch gearbox (DCT), i le mataupu faavae e sili atu i le 6 saoasaoa.

O le "sui" ua leva ona faatalitali i ai le Honda NSX o le a taunuu i le ogatotonu o le 2015 ma le faʻamoemoe o le "faʻatauva" ma nisi o taʻaloga sili ona lelei i aso nei, ae sili atu i mea uma, ma se taumafaiga e toe faʻafoʻi mai le "agaga" o le mea sa i ai. ma o se "samurai" moni lava i luga o le asphalt!

Honda NSX - Tokyo Motor Show 2013

Punavai: GTSpirit

Faitau atili