Rally de Portugal: O le maaa o fanua Potukale sa tumau i le aso 2nd (aotelega)

Anonim

O fanua faigata e folafola mai e faigata ai le olaga mo avetaavale ma masini. Ogier sili atu taitai, ao Hirvonen peti i le "le mafaufauina" e maua ai le eleele i le aso mulimuli.

E leai se mea e taofia ai Sébastien Ogier, e oʻo lava i se faʻamaʻi viral. O le Farani mai le au Volkswagen o loʻo agai atu i lona manumalo lona tolu i le WRC ma lona tolu manumalo i le eleele Potukale. O le manumalo i le fa o le ono o le aso, na faʻalautele ai e Sebastien Ogier le avanoa i luga o lana au o Jari-Matti Latvala i le 34.8s, ma toetoe a le mafai e Finn i lenei mamao ona faʻamalosia Ogier i le aso mulimuli o le tauvaga. .

Ae ui i lea, o le talaʻaga o faʻasalalauga e faia i faʻalavelave ma Rally de Portugal e leai se faʻalavelave. O le tala lea a le au taʻavale eseese o loʻo feagai ma faigata i le puleaina o latou paʻu - o seti paʻu e faʻatapulaʻa ma o le tuuga a Potukale ua faʻasalaina avetaavale ma masini e aunoa ma se apili poʻo se faʻalavelave. E lava le fa'ase'e e tasi e fa'afefe ai le manuia atoatoa. Ma o taeao o le a faailogaina e le 52.3 kilomita mataʻutia o le vaega Almodôvar, lea o le a faʻatulagaina ai le Powerstage e tuʻuina atu ai faʻaopoopoga. O le tausiga uma o le a itiiti.

Volkswagen pule, Citroen faatalitali mo mea sese

hirvonen

Le sili "le-Volkswagen" toe foi Mikko Hirvonen i le uili o le Citroen DS3 WRC. I le leai o se alualu i luma e faʻatasi ma le Siamani armada, o Hirvonen na taulaʻi i le faʻamalosia o le tulaga tolu ma faʻasaoina masini mo a taeao. O a latou "chips" uma na tuʻuina i luga o le avanoa e iai ni faʻafitauli a latou fili i le tulaga faʻamoemoe a taeao.

I fafo atu o le pulelaa o le sui M-Sport Evgeny Novikov, e aunoa ma ni finauga e faʻafefiloi ma le "kulimi" a le lalolagi. O le Rusia e 3m15s i tua o Hirvonen ma e 1m55s i luma o Nasser Al-Attiyah, o loʻo ave foʻi le Ford Fiesta RS. O Andreas Mikkelsen e ono i lona amataga ma le Volkswagen lona tolu.

Faʻailoga, ae i le leaga mo Dani Sordo, o le na faʻamataʻu i le taʻitaʻiga a Ogier ae na iu lava ina gau, ina ua paʻu i le vaega muamua o le aso, i Santana da Serra.

Santana da Serra o le faʻasalaga mo le "Portuguese armada"

O le au Potukale na mafatia i isi tagata maliliu e lua i le lafoaia o Pedro Meireles ma Ricardo Moura. Muamua, ma le lima faʻamalolo o lana Skoda Fabia S2000 gau. O Meireles na tulaga lua i le vaega, ae na le mafai ona ia teteeina le faigata lona lua i Santana da Serra.

E lei tetee foi Ricardo Moura i le tulaga faigata o Santana da Serra ona o le malepelepe o le taavale a le Mitsubishi Lancer. O se faʻafitauli na iu lava ina afua mai i foliga ma le avetaavale a Potukale na osofaʻia ananafi, faʻamalosia le saoasaoa ma le masini e faʻaleleia ai le taimi leiloa.

Ina ia mulimuli i taunuuga o avetaavale uma ma vaega kiliki iinei. Aotelega vitio o laasaga 5 ma le 6:

Faitau atili