Ua filifili Justin Bieber e poloka feoaiga ma lana Ferrari 458 Italia

Anonim

Afai na taʻu mai ia te aʻu i le taimi ua tuanaʻi o le a ou tusia se tala, iinei i le Ledger Automobile, e uiga ia Justin Bieber, ou te mautinoa o lena lava aso o le a ou pule i le ola.

Ae o le mea mautinoa ua oʻo mai lena aso, ma o lea ua ou tusi e uiga ia Justin Bieber ma lana Ferrari 458 Italia. O le mea e laki ai, o loʻo i ai se Ferrari i le ogatotonu o nei mea uma, a leai o le a ou faʻalavelaveina le fasiotia e se tagata pese pese e tusa lava pe ou te leʻi pule i loʻu ola. (O se faaupuga feteʻenaʻi, aua e masani ona ou iʻu i foliga leaga ...)

Ae ua lava le faavalevalea ma tatou o i lalo i pisinisi. O nisi o outou atonu e manatua se ata na matou lafoina i lenei vaiaso i luga o la matou itulau Facebook, lea na faʻaalia ai le pese pese Kanata i tafatafa o lana Ferrari 458 Italia. O faamatalaga na sili atu nai lo le tele, ma sa faitauina le viiga i tamatamailima o o'u lima.

Ua filifili Justin Bieber e poloka feoaiga ma lana Ferrari 458 Italia 23727_1

O le mea e malie ai, o le aso na muamua atu, o se vitio o le talavou o savali i auala o Los Angeles i lana Ferrari paʻepaʻe na lafoina i luga o Youtube. E oʻo mai i le taimi nei e leai se mea e le masani ai ... O le mea malie na oʻo mai mulimuli ane, ina ua filifili Justin e taofi le taʻavale i le ogatotonu o le auala ma faʻasaga i le paparazzi. O taʻavale e tolu (le Ferrari ma le lua paparazzi) o loʻo poloka le taʻavale mo ni nai sekone, ma tuʻu ai isi avetaavale i luga o le tulaga o se faʻalavelave popole.

O lea ua oʻo mai le vaega sili ona le masani ai: E le talitonuina, ou te alofa i le fai pese pop E le faapea na ou manatu o ona uiga e uiga i le taofi o le taavale i le ogatotonu o le auala e saʻo, ae ona o le mea na ou maua ai le faʻamatalaga a le paparazzo na pueina le vitio o loʻo i lalo e faʻavalevalea. E tusa ai ma ia, o Justin e taʻavale pei o le valea ma e tatau ona sili atu le faʻaeteete. Ae o fea? O fea na ia aveina ai e pei o se vale? E valea le tagata e alu e fai ata ao ave taavale...

Ae o le mea sili o le matamata i le vitio ma tusi au faʻaiuga, i le taimi nei, o le a ou fasioti ia te aʻu lava ma o le a ou toe foi mai.

Tusiga: Tiago Luís

Faitau atili