Renault Alaskan na maua le maketi i le 2016

Anonim

O le Renault Alaskan o le faʻataʻitaʻiga lea o le pikiapu o loʻo faʻamoemoe le Farani e faʻalauiloa i le 2016. O se faʻataʻitaʻiga o le a faʻasoa vaega ma Nissan Navara ma le lumanaʻi Mercedes-Benz pick-up.

E le'o mautinoa, ae o le Renault Alaskan e foliga mai o le igoa o le papatisoga mo le pikiapu muamua a le brand Farani. Faʻatulagaina mo le faʻalauiloaina i le 2016, o lenei pikiapu o le a faʻasoa le tele o vaega ma le lumanaʻi o le Nissan Navara. O afi o le a sau mai le Renault Master, o se van mai le Renault laina o pisinisi.

E LE'I MISIA: Volvo XC90 o le taavale sili ona saogalemu i le lalolagi i le vaega "Saogalemu Fesoasoani"

E tusa ai ma le Renault, o lenei pikiapu o le a faʻatau atu i luga o le lalolagi atoa ma o le a tele ituaiga o fale: lua, tasi, faʻatasi ma leai se pusa uʻamea. E pei ona taʻua muamua, o le fausaga o le a tuʻufaʻatasia mai Nissan Navara faʻafetai i le vavalalata i le va o ituaiga e lua.

Renault o le a faapea ona mafai ona manuia mai le tele o sefulu tausaga o Nissan iloa i le atinae o lenei ituaiga o faataitaiga. Na faia e Mercedes-Benz le faaiuga lava e tasi. I nai masina talu ai na faʻasalalau ai le gaosiga o se pikiapu i totonu o le tutusa lava - vaʻai tala fou iinei.

Renault Alaskan Ata:

pikiapu renault 5
pikiapu renault 4
pikiapu renault 3
renault pikiapu 1

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Instagram ma Twitter

Faitau atili