E ono fa'alauiloa e Toyota se pikiapu fa'atosina i Amerika

Anonim

E ala mai i lona sui peresitene o le maketiina mo le maketi i Amerika i Matu, Ed Laukes, na faʻamaonia ai e Toyota o loʻo mafaufau i le faʻalauiloaina o se pikiapu hybrid. E talitonu Laukes e mafai ona avea se pikiapu fa'atosina o se mea lelei e ulufale ai i totonu o le fa'ailoga a le fa'ailoga mo lenei vaega.

piki i luga

E matua'i leai lava se mafua'aga e le mafai ai ona tatou maua se pikiapu fa'atosina.

Ed Laukes, Sui Peresetene o Maketi Toyota USA

E ui o lenei faʻamatalaga e foliga mai e le manino, ae o le a tatou le ofo pe a faʻagasolo le kamupani Iapani i le poloketi, ona o le faʻamoemoe o Ford e faʻafeiloaʻi se F-150 hybrid i le maketi a Amerika i le faaiuga o le sefulu tausaga. Atonu e tatau ona tatou faatali seia oo i le tausaga a sau e maua ai se faamaoniga aloaia, ae e ono mafai ona vaaia le malamalama o le aso i le isi lima tausaga o lenei talosaga fou hybrid mai Toyota.

I le taimi o le faʻatalatalanoaga, na faʻaalia ai foi e Laukes o loʻo galulue inisinia a le kamupani i se fausaga fou, lea o le a faʻaaogaina i le isi augatupulaga o 4Runner, Sequoia ma Tundra, faʻataʻitaʻiga faʻatau atu i le maketi i Amerika i Matu.

E talitonu Toyota o le a faʻaauau pea le faʻatupulaia o vaega pikiapu ma SUV aʻo faʻateleina e le kamupani faʻatauga faʻatau: "Matou te talitonu o loʻo i ai pea le avanoa e faʻatupulaia ai le vaega. Aemaise lava i le millennials, lea e tatau ona faʻaauau pea ona tupu. O loʻo matou sauniuni mo lena mea".

Punavai: Automotive News

Faitau atili