BMW 8 Faasologa. O le "toe foi" 18 tausaga mulimuli ane

Anonim

Na'o ananafi na matou ta'ua ai le fa'ai'uga fa'apitoa o le gaosiga o le BMW 6 Series Coupé ma o le asō ua matou tu'uina atu ai le ulua'i fa'ata'ita'iga o le coupé tele a le Bavarian brand. O loʻo taʻua e le BMW le manatu o se faʻamoemoe o le 8 Series o loʻo lumanaʻi, o se faʻataʻitaʻiga e leʻi vaʻaia i faʻamaumauga a le faʻailoga talu mai le faaiuga o le seneturi talu ai.

Aua nei?

Mo i latou o loʻo iloa e uiga ese le BMW o le a faʻauʻu i se coupe tele e pei o le 6 Series mo faʻaiʻuga faʻatau pisinisi le lelei ona tuʻuina atu lea o se coupe tele fou, o le manatu e faigofie ona malamalama.

Pe a siitia i luga le apefai, o tau e molia e se faʻataʻitaʻiga o lenei natura e mafai foi ona ese. O lea la, e tusa lava pe o loʻo i ai i le faʻataʻitaʻiga se numera faʻatauga tauagafau, o tupe mama o le a sili atu ona manaia.

BMW 8 fa'asologa

Na faapea mai, o le BMW 8 Series o le a aoga e suitulaga i le 6 Series - faʻapea o ia o se tasi o faʻamaufaʻailoga a Siamani.

O le faʻataʻitaʻiga fou o loʻo faʻatulagaina e taunuʻu mai i le 2018 ma, i le faʻaopoopoga i le coupé, o se tino faʻaliliu ma se Gran Coupé e fa faitotoʻa ua fuafuaina.

VITIO: O ai na fai mai o le BMW 6 Series e le o se taʻavale faʻatasi?

O le teaser e faʻaalia sina mea itiiti, e taulaʻi naʻo vaega autu o le faʻataʻitaʻiga. E ui lava i lea, e mafai ai ona e talisapaia le sua atoa o le tino o le tino, o se tauau pito i tua, faʻaigoa pito i tua, o saini susulu i luma ma tua, ma o le mea moni ... o le Hofmeister kink e le maalofia (o le pupuni i le pito i lalo o le C. koluma e masani i faʻataʻitaʻiga BMW uma).

Mo isi, tatou te iloa itiiti pe leai foi. Ae o se mea masani le manatu o le Series 8 fou, pe a faʻaaogaina le CLAR platform, ua uma ona i ai i le Series 7 ma le Series 5, faʻasoa faʻatasi ma nei faʻataʻitaʻiga le tele o afi ma meafaigaluega - e aofia ai se afi mamalu V12.

O le mea taua, peitaʻi, o le taunuu mai o le M8 . Faʻatulagaina mo le 2019, o loʻo faʻamoemoeina o le a faʻaaogaina i le sili atu "vitaminized" version o le 4.4 lita twin-turbo V8 o loʻo iai i le BMW M5.

Toeitiiti atoa le 30 tausaga talu mai le faʻalauiloaina o le uluai augatupulaga o le BMW 8 Series. Suʻe faʻamatalaga uma o le "uluai" BMW 8 Series i lenei tusiga.

Faitau atili