BMW i8 Vision Future fa'atasi ai ma tekonolosi e tu'uina atu ma fa'atau atu

Anonim

O le BMW i8 Vision Future na faʻaalia i le CES. O se manatu e leai ni faitotoa, e aunoa ma se taualuga, ae faʻatasi ai ma tekinolosi e faʻasaoina.

Faʻavae i luga o le manatu o le i8 Spyder, o le BMW i8 Vision Future na tuʻuina atu i le Consumer Electronics Show (CES) - o se fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga a Amerika i Matu e tuʻufaʻatasia mo faʻafouga faʻatekonolosi - e tu ese mai le muamua mo lona fale na fuafuaina mo le taʻavale tutoʻatasi. Ma o le mea moni, ona e leai ni faitotoa po o se taualuga...

BMW i8 Vaaiga Lumanai

A va'ai i totonu, e le mafai ona va'aia le fa'aaliga mata'utia 21-inisi le lautele fa'apipi'i i le itu o le pasese. O le mea e ofo ai, o le Bavarian brand o loʻo i ai se faʻamaoniga talafeagai: pe a galue le BMW i8 Vision Future's autonomous driving mode, o le lau e avea ma faʻamatalaga faʻamatalaga ma le avanoa e maua ai le initaneti, siaki imeli pe matamata foi i se tifaga.

FESOASOANI: O lenei BMW i8 o le taʻavale lea e manaʻomia e le "Back to the Future".

Faatasi ai ma le tele o fua faʻatusatusa, e iai a matou mea faʻapipiʻi tolu-dimensional e faʻaalia ai faʻamatalaga talafeagai uma, faʻapea foʻi ma taʻavale e le o iai le vaʻaiga a le avetaʻavale… faʻanoanoa! Tagata pasese.

Matou te faʻamaonia foi le AirTouch fou, o se faiga e mafai ai ona fegalegaleai ma le lautele lautele e ala i taga e iloa e le tele o masini i totonu o le taavale taʻavale Bavarian.

BMW i8 Vaaiga Lumanai

O le si'osi'omaga BMW i8 Vision Future o lo'o fa'apipi'iina i auala ta'avale e tolu e filifili ai: Pure Drive, mo ta'avale masani (ua seasea nei, ae...) ma le auala Fesoasoani e fa'atino vave pe a iloa se fa'alavelave.

E LE'I MISIA: Faraday Future o loʻo tuʻuina atu le manatu FFZERO1

Ma le mea mulimuli, o le Auto Mode mode lea o le taʻaloga taʻavale e atoatoa na o ia; pe a fa'agaoioi lenei faiga ta'avale, o le foeuli e fa'asolo teisi ma si'omia e se moli lanumoana. E le gata i lea, o nofoa taʻaloga e fetuutuunai e faʻaleleia le faʻamafanafanaga o le avetaavale ma faʻatagaina mo se vaaiga sili atu i le lautele lautele.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili