Ae fa'afefea pe a na i lo le Renault 5 se Clio eletise fa'apenei na fanau mai?

Anonim

O le lumana'i eletise a Renault i le B-segment o le a faia i "igoa o aso ua tuana'i", fa'atasi ai ma le toe fo'i mai o le Renault 5 fa'apea fo'i ma le fa'ailoga 4L ua uma ona fa'amaonia. Ae, o se vaega o tamaiti aoga mamanu, faatasi ai ma le lagolago mai le Renault design centre i Farani, na filifili e vaai faalemafaufau pe o le a le isi augatupulaga o le Renault Clio, 100% eletise.

O le mamanu o le "Clio VI" ua mamanuina e tamaiti aʻoga i le Strate design school. O le mamanu pito i fafo na faia e Titouan Lemarchand ma Guillaume Mazerolle ma totonu na mamanuina e César Barreau. O Marco Brunoni, o se mamanu i Renault, sa i ai le "galuega" o le vaavaaia o le galuega atoa.

O sini i tua atu o lenei poloketi e le mafai ona faigofie: i le faaopoopo atu i le suʻesuʻeina o le agavaʻa fatufatuaʻi o tupulaga talavou, o lenei poloketi na faʻamoemoe foi e mafaufau i se taʻavale e fa nofoa e faʻavae i luga o le eletise eletise a Renault.

Renault Clio Eletise

Va'ai (matua) lumana'i

E pei ona e faʻamoemoeina i se manatu (aemaise lava le mea na mafaufauina e tamaiti aʻoga), o lenei Renault Clio VI faʻaaogaina ni fofo o lona faʻaogaina i le lalolagi moni o le a, i le taimi muamua, e faigata.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le pito i luma, o mea faʻapitoa o lamepa LED na faʻaosofia e latou na faʻaaogaina e Mégane eVision, foliga faʻamalosi, puʻupuʻu pupuu ma "tatala" ma, ioe, o le fou (ae o iinei laʻititi) Renault logo. I le pito i tua, o loʻo i ai a matou moli mataʻutia o le LED e "fusi" le pito i tua atoa, o se faʻasalalauga tele ma se mea faʻaleagaina.

Renault Clio

Ae mo le vaega o totoe o le mamanu o lenei Clio VI, o le pito sili ona taua, e aunoa ma se masalosalo, o le mata tioata tele - o se eseesega i le tele o isi faʻataʻitaʻiga i nei aso. O le fale atoa e "siosiomia" e tioata, o se mea e faʻaaogaina mo le taualuga ma ... o faitotoʻa. Ae mo le tioata, o le tasi lenei e matua faʻafefe, e manatua ai fofo o loʻo faʻaaogaina i minivans.

Mulimuli ane, i totonu, o loʻo i ai nofoa e sili atu ona foliga e pei o ni meaafale, o le faʻamafanafanaga tutotonu "opeopea" ma le laumei, faʻapipiʻi foliga galu. Talu ai e mafai ona naʻo se faʻataʻitaʻiga e "faʻasino" i le lumanaʻi, na mou atu le faʻatonuga faaletino.

Renault Clio Eletise

I le amanaia o foliga o lenei faʻataʻitaʻiga ma mea ua uma ona matou vaʻaia i le Renault 5 Prototype, ou te tuʻuina atu ia te oe se fesili: o le fea e te manaʻo e avea ma Renault i le lumanaʻi i le B-vaega? O le a le mea e aumaia i le taimi nei se manogi o le taimi ua tuanaʻi poʻo lenei talosaga e vaʻai totoʻa i le lumanaʻi?

Faitau atili