DMC Lamborghini Aventador Roadster LP900 SV | Tusi Tusi Ta'avale

Anonim

I taimi talu ai nei ua manino mai o le DMC o loʻo ola ma se faʻaaliga manino i le galue i luga o Lamborghini faʻataʻitaʻiga.

O le taimi lenei, e le o se mea na tupu i lenei mea DMC Lamborghini Aventador Roadster LP900 SV , lea e folafola mai e faateia ai e pei o ona 1001 pito, o se masini e lavelave ma lavelave foliga ae e faaosofia ai le alofa i le vaaiga muamua.

Ae sauni, aua o lenei SV (Spezial Version) "kit" o le faatapulaa i le 10 iunite , e le pei o le pusa muamua, o le MV (Molto Veloce) lea e tusa ai ma le tagata sauniuni ua sili atu nai lo le 50 pusa.

2013-DMC-Lamborghini-Aventador-Roadster-SV-1

O le a le mea e sili atu ai le faʻatapulaʻaina o le mauaina o lenei "kit" mo le DMC Lamborghini Aventador Roadster SV o tuutuuga a le tagata sauniuni, o lona uiga, poʻo ai lava e iai le avanoa tau tupe e faia ai, e tatau ona i ai muamua se Lamborghini Aventador ma le "kit" MV. o le DMC.

O le SV kit o le DMC Lamborghini Aventador Roadster LP900 SV, e aofia ai i le pito i luma, fa'apitoa pito i lalo ma lateral deflectors uma i carbon fiber, fa'atasi ai ma masini paka tu'ufa'atasi, fesoasoani i se mea pu'eata. O sakete e faʻaeteete ae faʻapea foʻi i le carbon fiber, o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga pei o le lau e folafola ai le faʻasalalauina o le aʻafiaga o le faʻafefe i luma.

O uili filifili i luga o le DMC Lamborghini Aventador Roadster SV o le matagofie "Dione" i le 20 inisi mo le pito i luma ma le 21 inisi mo le pito i tua.

2013-DMC-Lamborghini-Aventador-Roadster-SV-6

O le eseesega tele i lenei DMC Lamborghini Aventador Roadster SV, o le vaega pito i tua e faia atoa i le alava carbon ma e maua ai se apaau matagofie GT-style, lea e leaga ai se tulimanu tumau, e aunoa ma se avanoa e fetuunai ai. O le pito i lalo pito i lalo o loʻo faʻaalia ai le 3 vortex generators (3 fins) e faʻateleina ai le siitia le lelei o le DMC Lamborghini Aventador Roadster SV.

I luga o le masini, o le DMC Lamborghini Aventador Roadster LP900 SV na faʻaogaina i tui o le ita. O le malosi maualuga o le 900 horsepower, e maua e ala i suiga e pei o le faʻaofiina o se faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻatasi ma le 12 faʻapipiʻi faʻaogaina, tasi mo paʻu taʻitasi. O le pamu suauʻu ma laina faʻapea foʻi ma le pule tui na suia foʻi. O le pulega faaeletonika a le afi na faia foi suiga, ma taitai atu ai i le toe polokalame o le ECU.

O le mea fou faʻainisinia autu o le DMC Lamborghini Aventador Roadster LP900 SV o le faʻamalo titanium masani e mamafa se faamaumauga 3.45kg, faʻatusatusa i le 34.5kg muamua.

Mo i latou o loʻo manaʻo i se faʻateleina o lenei tulaga, faʻavavevave ona e naʻo le 7 SV Kits o loʻo avanoa, o le isi 3 o loʻo i ai le fiafia o tagata e ana ma o loʻo i ai se faʻamatalaga na faʻaalia e le DMC e le faʻapipiʻi le Kit i luga o taavale e tutusa lanu. , talu ai ua uma ona faʻapipiʻiina e pei o le tulaga o lenei DMC Lamborghini Aventador Roadster SV i moli, lea e 2 uso i le uliuli ma le paʻepaʻe.

Ma talu ai ona o mea faʻapitoa uma e iai se tau faʻapitoa, o tuusaunoaga iinei e € 25,000 mo le Stage 1 bodywork kit, agai i luma i le faʻavasegaina o totonu ma uili, e lua uma le € 10,000 taʻitasi. O lo'o ofoina atu le fa'a'avevela titanium mo le €5,500. Ma mo tagata sili ona mataʻutia e naʻo le ola i le malosi atoa, o le Stage 2 "kit" e sau mo se € 25,000 ofoofogia.

O se aofaʻiga o numera mataʻina e mafai ona maua e ni nai tagata, pe a fai o le tau autu o se Aventador Roadster ua uma ona tatou vaʻavaʻai i fetu, ona ave lea e le DMC Lamborghini Aventador Roadster LP900 SV i tatou i se isi paneta lea e ono fananau mai ai euros mai laau.

DMC Lamborghini Aventador Roadster LP900 SV | Tusi Tusi Ta'avale 23790_3

Faitau atili