Lexus LS TMG Sports 650: o le Iapani "super saloon" e toʻaitiiti tagata e iloa

Anonim

Lexus LS TMG Sports 650 atonu o le Toyota Motorsport GmbH muamua faʻataʻitaʻiga gaosiga. E mafai, ae leai.

Faatasi ai ma le silia ma le 25 tausaga talu ai, Lexus, le vaega o taavale taugata a Toyota, ua faʻaauau ona faʻamaonia e mafai ona faʻatauvaʻa i taʻaloga sili a Siamani, e le gata i le masini ma le matagofie. O se tasi o ia taimi na oo mai i le faʻalauiloaina o le Lexus LFA i le 2010, o se taʻavale e lua nofoa faʻatasi ma le faʻatapulaʻaina o le V10 afi - ma faʻatasi ai ma se fuafuaga faʻaleleia sui generis.

O le manuia o le mea lea na filifili ai le Iapani e alu i se tasi o galuega sili ona mataʻutia i lona talafaasolopito: e fausia se taavale e le mafai ona fetaui, ae sili atu i le tauvaga Siamani. Mo lenei mea, na talosagaina e Lexus le Toyota Motorsport GmbH (TMG) mo se fesoasoani, lea na faʻaaogaina lona poto i le taʻavale afi e gaosia ai le mea e ono avea ma ana faʻataʻitaʻiga muamua.

TALA: I o latou taimi avanoa, na faia ai e Lexus se taavale i Origami…

E leʻi faigofie le galuega: o le faʻamoemoe o le fausiaina lea o se faleoloa taugofie e mafai ona tuʻu i lalo mai le 4 sekone i le taʻavale mai le 0 i le 100 km / h, lea sa i ai se amio faʻamalosi lelei ma le taumafaina (e le tele naua) faʻateleina.

Lexus LS TMG Sports 650: o le Iapani

I le 2011, na fausia ai e le TMG se faʻataʻitaʻiga muamua o le "tauvaga auala" e faʻavae i luga o le Lexus LS 460 ma ave i le matagaluega faʻaleaganuʻu, le Nürburgring, mo se maa o suʻega malosi, faʻaopoopo i isi suʻega aerodynamic i tunnels. O nei taumafaiga uma na iu i le Lexus LS TMG Ta'aloga 650 , na tuʻuina atu i le Essen Salon i le tausaga na sosoo ai, o se "super saloon" e sili atu i le 5 mita le umi ma le mamafa 2050 kg.

I faaupuga faʻainisinia, TMG sa "gaoi" le 5.0-lita V8 afi mai le Lexus IS F, lea na faʻaopoopoina ai se pea turbochargers, faʻatasi ai ma isi suiga laiti. I le faaiuga, e pei ona taʻu mai e le igoa, o le LS TMG Sports 650 na totoe ma le 650 hp o le mana, faʻasino atu i uili pito i tua e ala i le valu-saosaoa gearbox, ma le 765 Nm o le maualuga torque. I le faaopoopo atu i le tele o fesoʻotaʻiga faʻamalolo ma Sachs faʻalavelave faʻafuaseʻi, na faʻaopoopoina e TMG se eseesega Torsen, sima Brembo taofi ma paʻu Michelin Super Sport.

lexus-ls-tmg-taaloga-650-7

Ae mo le faʻatinoga, o le taʻavale mai le 0 i le 100 km / h na maeʻa i le 3.9 sekone, ae o le saoasaoa maualuga na oʻo i le 320 km / h. E foliga mai, o Akio Toyoda, Pule Sili o Toyota, na ave moni lava le LS TMG Sports 650. Sa matua fiafia lava Toyoda i le taavale lea. na okaina kopi e sefulu mai le TMG.

Ae paga lea, o le poloketi na iu lava ina le avea ma se gaosiga o le gaosiga, e masani lava o se ata mo isi faʻataʻitaʻiga gaosiga a le brand, i tulaga o inisinia ma tekinolosi. Lexus faʻamautinoa ua "tusia faʻamatalaga" - o afea o le a faia ai se osofaʻiga fou i talosaga a Siamani?

lexus-ls-tmg-taaloga-650-6

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili