Ford Mustang i le 2015: O le American icon e sili atu i Europa

Anonim

O le Ford Mustang fou o le a na o le taunuu mai i Potukale i le 2015 i le coupé ma le cabrio versions. Faatasi ai ma le 5.0 V8 afi ma le sili atu "European" version, le 2.3 EcoBoost.

Ford i aso nei o loʻo tuʻuina atu le Ford Mustang sili ona Europa. O le faʻataʻitaʻiga taʻaloga mai le fale Amerika e toe fai le fua o ona muamua: afi muamua ma le uili tua. Fua lea e fa'aopoopo i ai mo le taimi muamua se fa'atupu tuto'atasi fa'amalologa i le au pito i tua. O lenei mea o se mea fou atoatoa i le talafaasolopito o se faʻataʻitaʻiga o le a, i lenei augatupulaga, sili atu le lalolagi nai lo se isi lava taimi.

O le isi tala tele o le amataga lea o le 2.3 fa-cylinder engine ma le EcoBoost technology, lea ma le faʻamoemoe e osofaʻia le maketi a Europa. O se afi o le a atiina ae sili atu i le 300hp ma le 407 Nm o torque, ma o le a avea ma se tasi o finauga autu o le ituaiga iinei, i le "konetineta tuai". I le faaopoopo atu i lenei mea, o le ai ai foi se afi moni "muso", e pei ona tatau i le Ford Mustang: 5.0 V8 ma le 426 hp ma le 529 Nm. E mafai ona faʻapipiʻi uma i se tusi lesona poʻo se faʻasalalauga otometi.

O le Ford Mustang fou o loʻo faʻaalia ai le tele o tekinolosi, e aofia ai: Avanoa Faʻamatalaga, SYNC infotainment system ma lau paʻi, MyFord Touch, MyColor ma le 12-speaker Shaker Pro hi-fi system. Ole Mustang GT ole a iai fo'i se faiga fa'atonutonu fa'alauiloa e pei ole tulaga masani.

I faaupuga faʻalelei, ua maitauina o loʻo i ai se tausiga faapitoa i le vaega o le faʻailoga i le tuʻuina atu i ai o se foliga "Amerika". Ae ui i lea, o le mea moni, na matou mauaina le uiga masani o le "uu malie" i luma ma le faʻalava trapezoidal i luma. Faʻatulagaina mo lona amataga i Potukale i le 2015, o le a avea lea ma "taʻavale taʻaloga sili" na le maua e Ford i Europa.

FORD MUSTANG 2015 4
FORD MUSTANG 2015 3
FORD MUSTANG 2015 2

Faitau atili