Aofa'iga fou i Alfa Romeo

Anonim

I le maeʻa ai o le tele o faʻaaliga o le FCA (Fiat Chrysler Automobiles) fuafuaga pisinisi mo le vaitaimi 2014-2018, o le aofaʻiga toe faʻafouina o Alfa Romeo o loʻo tu i fafo, lea e tatau ona faʻatasi ma Maserati ma Jeep o se tasi o faʻailoga moni o le lalolagi o le vaega .

Faatasi ai ma se faʻamatalaga faʻamaoni faʻamaoni a lona Ofisa Sili o Pulega, Harald J. Wester, i luga o le tulaga o loʻo i ai nei o le faʻailoga, na ia toe manatua ai le mamalu o le taimi ua tuanaʻi i luga o le taʻamilosaga lea na le maua ai se ata i tala a le kamupani seia oʻo i le luasefulu tausaga talu ai lea na faʻavaivaia ma faʻaumatia ai le DNA o le kamupani Alfa Romeo mo lona tuufaatasia i totonu o le vaega Fiat ma e oo lava i le taʻua o Arna o le uluai agasala. I aso nei, o se ata lafoia o le mea sa i ai muamua, o le mea lea ua oʻo mai ai se fuafuaga faʻatauvaʻa, faʻamalosi ma ... taugata e toe faʻaleleia le ata, oloa ma, ioe, ausia le manuia ma le faʻaauauina o se faʻailoga iloga.

FAAMANATU: I le amataga o le tausaga, ua uma ona matou otootoina laina lautele o lenei fuafuaga.

O le fuafuaga e faʻavae i luga o uiga taua e 5 e fetaui ma le DNA o le ituaiga, lea o le a avea ma pou mo le atinaʻeina o lona lumanaʻi:

– Fa'ainisinia fa'apitoa ma fou

- Tufatufaina o le mamafa i se 50/50 atoatoa

- Faʻamatalaga faʻapitoa faʻapitoa e faʻatagaina au faʻataʻitaʻiga e faʻaalia

– Tulaga fa'apitoa o le malosi-mamafa i vasega o le a latou iai

- Fuafuaga fou, ma iloagofie sitaili Italia

Alfa_Romeo_Giulia_1

Ina ia mautinoa le manuia ma le aoga o le faʻatinoga o lenei fuafuaga, o le fofo e faʻalavelave. Alfa Romeo o le a vavaeeseina mai le vaega o totoe o le FCA fausaga, avea ma ana lava faalapotopotoga, i lalo i le tulaga pulega. O se malologa atoatoa i le tulaga o loʻo i ai nei ma o le auala lea ua iloa e avea moni ma sui faʻatuatuaina i fili malolosi Siamani, e aunoa ma le faʻafefe ona o taʻiala masani, e pei ona tupu i le tele o vaega taʻavale.

IA LE MAUA: O le fa'apotopotoga "monster" e le'i iloa lava e le lalolagi: Alfa Romeo Alfasud Sprint 6C

Fa'atasi ai ma fa'agaioiga i lea aso ma lea aso o lo'o fa'afoeina ta'ita'i ta'ita'i tau Ferrari e to'alua, o le a o'o mai le au fa'amalosi autu i le matata o inisinia, fa'atasi ai ma Ferrari ma Maserati o lo'o tu'uina atu se vaega o lenei 'au fou, lea o le a mafua ai le fa'atoluina o le numera i inisinia 600. i le 2015. .

O lenei faʻamalosia tele o le a fausia ai se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa lea o le a faʻavaeina ai faʻataʻitaʻiga Alfa Romeo i le lumanaʻi, faʻatasi ma le faʻaogaina o masini faʻapitoa ma isi faʻafeiloaʻi mai Ferrari ma Maserati. O taunuʻuga o lenei aofaʻiga faʻatulagaina ma le toe faʻaleleia o le faʻailoga o le a faʻaalia i le tuʻuina atu o 8 faʻataʻitaʻiga fou i le va o le 2015 ma le 2018, faʻatasi ai ma le gaosiga Italia.

Alfa-Romeo-4C-Spider-1

E taʻua o Giorgio, o le faʻavae fou lea o le a avea ma faʻavae mo le toetoe o faʻataʻitaʻiga fou uma ua fuafuaina, e tali atu i le faʻatulagaina masani o se afi umi i luma ma le uili tua. Ioe, o le vaega atoa o le Alfa Romeo i le lumanaʻi o le a tuʻuina atu le mana i le eleele e ala i le axle tua! O le a fa'ataga ai fo'i le ta'avale e fa uili, ma ona o le a aofia ai le tele o vaega, e tatau ona fai si fetu'una'i e fa'atatau i fua. Ina ia faʻamautinoa le manuia o lenei fausaga, e tatau foi ona maua se nofoaga i Chrysler ma Dodge faʻataʻitaʻiga, lea o le a faʻamaonia ai voluma talafeagai.

Le Alfa Romeo laina i le 2018

O le a avea ma Alfa Romeo e matua ese lava mai le mea ua tatou iloa i aso nei. O le 4C, lea mo le faʻailoga o le ata atoatoa lea o lona DNA, ma o le amataga mo lona toe faʻafouina, o le a naʻo le pau lea o le faʻataʻitaʻiga o le a tatou iloa mai le faila o loʻo iai nei. O le a faʻaauau pea ona faʻaleleia, e pei ona tatou vaʻaia, ma i le faaiuga o le 2015, o le a tatou iloa le taʻaloga QV version, faʻapea o ia o le pito i luga o le laina. Po'o le a lava le tulaga, o fa'ata'ita'iga fou uma e tatau ona aofia ai le QV version.

O le MiTo o loʻo iai nei o le a faʻamutaina, e leai se sui. Alfa Romeo o le a amata lona tulaga i le C-vaega, lea tatou te maua nei le Giulietta. Ma, afai o faʻataʻitaʻiga uma o le ai ai le taʻavale i tua, e faʻapea foʻi le sui o Giulietta, e oʻo mai i luga o le maketi i se taimi i le va o le 2016 ma le 2018, ma, mo le taimi nei, faʻatasi ai ma ni mea eseese se lua ua fuafuaina.

Alfa-Romeo-QV

Ae muamua, i le kuata mulimuli o le 2015 o le a taunuu le sui taua i le Alfa Romeo 159, ua lauiloa, mo le taimi nei, e pei o Giulia, ae e aunoa ma se faamaoniga aloaia o le igoa. O le tagata tauva i le lumanaʻi i le BMW 3 faʻasologa o loʻo fuafua foi ni galuega se lua, ma le sedan e sau muamua.

FA'ALIGA: Fa'ailoa le Alfa Romeo 4C: fa'afetai Italia «che machinna»!

I luga aʻe o lenei, ua uma ona i ai i le vaega E, o le a tatou maua le tumutumu o le laina Alfa Romeo, faʻapea foʻi i le sedan format. Muamua na faʻamoemoe e faʻasoa faʻasalalauga ma masini ma Maserati Ghibli, na foliga mai e taugata tele se filifiliga, ma o le toe faʻaleleia mai lenei poloketi na mafai ona faʻafetai i le tulaga fou o loʻo atiaʻe.

O se mea fou atoatoa o le ulufale atu lea i totonu o le maketi o fefaʻatauaʻiga manuia ma tuputupu aʻe, ma e le o toe umi ae faʻatasi ai ma ni talosaga se lua, e sili atu ona taulaʻi i luga o le asphalt nai lo le gafatia o le auala, e ufiufi ai vaega D ma E, poʻo se faʻamatalaga, e tutusa ma le BMW X3 ma X5.

alfaromeo_duettottanta-1

I le faaopoopo atu i le 4C o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, ua faʻasalalau se faʻataʻitaʻiga fou o le a tuʻuina i luga aʻe o lenei, o le a avea ma faʻataʻitaʻiga Alfa Romeo halo. E mafai ona tatou taumatemate, ae o loʻo i ai se avanoa malosi e maua mai i mea ua uma ona faʻamaonia mo le gaosiga o Maserati Alfieri.

E le gata na faʻaalia faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi, ae o le lumanaʻi afi o le a faʻaauupegaina ai i latou na faʻaalia foi. Le V6s o le a toe foʻi i le Arese brand! E mafua mai i le masani a Maserati thrusters, latou te faʻaogaina le pito i luga o latou faʻataʻitaʻiga. O le ai ai otto ma diesel V6s, ma le tele o numera. O le penisini V6, mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona amata ile 400hp. O le tele o faʻatauga o le a tuʻuina atu e 4-cylinder engines, lua o latou Otto ma le tasi tiso.

O nei mea uma o le a aofia ai se tupe faʻaalu tele e tusa ma le 5 piliona euros i le isi 4 tausaga. Ma o lenei peti i luga o se oloa, lea o le a matua faʻalauteleina ai le faʻailoga o le ituaiga, e tatau ona tutusa le faʻatau atu o le 400 afe iunite i le tausaga i le 2018. O se oso tele, mafaufau i le 74 afe iunite faʻatau atu i le 2013, ma e tatau ona itiiti ifo i lenei tausaga.

Faitau atili