Ari Vatanen o loʻo iai ma faʻaalia i le AutoClássico Porto 2018 Motorshow

Anonim

I le isi 5th, 6th ma le 7th o Oketopa o le ai ai se isi lomiga, le 16th, o le Fa'aaliga ta'avale AutoClássico Porto 2018 , i Exponor, i le aai o Porto. Talu mai le 2007, o le mea na tupu o loʻo i ai se ulutala faʻavaomalo, ma faʻamaoni i tu ma aga, Ari Vatanen, 1981 World Rally Champion ma le fa taimi manumalo o le Dakar, ua mautinoa.

O le avetaavale Finnish na sau i le tuuga mo Peugeot, Subaru, Mitsubishi, Ford ma Opel, atoa ai le 101 auai i le WRC (World Rally Championship), 10 manumalo, 27 podiums ma le 527.

manumalo i suega fa'apitoa fa'ailoga. Sa i luga o le Dakar ma Peugeot, Citroën, Nissan ma Volkswagen, ma sa ola pea i le ata tifaga. Siva A'e , lea e faʻaalia uma ai lona atamai i le faʻatonuga o le 405 T16 i luga o le aʻega Pikes Peak.

Ose avanoa tulaga ese e feiloai ai ma Ari Vatanen ma o le ituaiga foi lea o mea e fiafia i ai le pailate:

Ose avanoa lelei e toe fa'afeso'ota'i ai ma se au maimoa sili ona malamalama ma fiafia. Ou te maua ai le fiafia tele i le i ai i lenei ituaiga o mea na tupu, lea e i ai se
latalata tele i tagata lautele ma le mea e mafai ona toe foi i tua o le uili, faavae ma le popolega o le faia o se faaaliga.

Ari Vatanen
Ari Vatanen

Tele tala fou

Ari Vatanen o le ulu o le Motorshow AutoClássico Porto 2018, ae e tele atu mea e fiafia i ai ma tala fou. I le faaopoopo atu i le i ai o le tele o avetaʻavale a le atunuʻu - Rally, Velocity ma Off-Road - o le mea na tupu o le a faʻaalia ai se faapaologa faʻapitoa mo le Paddock / Exhibition ma e oʻo lava i se taʻamilosaga ua mamanuina i paka i fafo o Exponor.

O le lomiga 2018 o le a fai ma sui o le faʻafouina o le Motorshow Autoclássico Porto. O le auala o le a faʻaleleia atoatoa i fafo atu o Exponor pavilion, ma o le a mafai ona vaʻaia isi ituaiga o taʻavale o loʻo faʻatinoina, e taʻua o le Speed cars, lea e masani ona tauva i luga o ala! (…) O le i ai o Ari Vatanen o le a avea ma 'sieri i luga o le keke'. O se pailate o ia, e faaopoopo atu i le mataʻina, o loʻo i ai se uiga mataʻina i tagata lautele.

Pedro Ortigão, Xikane, e nafa ma le faalapotopotoga

O talosaga e tatala mo le auai i le Motorshow AutoClássico Porto 2018, tapunia na'o le Setema 22 . O talosaga ole a faia ile imeli [email protected]. E mafai ona e mauaina nisi fa'amatalaga ile itulau Facebook ole mea na tupu.

Fa'aaliga ta'avale AutoClássico Porto 2018

Faitau atili