Mana'o i se Tesla Model 3? e sili ona e faatali nofo

Anonim

O loʻo faʻaauau pea le faʻalavelave a Tesla e uiga i le gaosiga o le Model 3 fou. E pei ona matou vaʻai i le 7 masina talu ai, na toe misia e Tesla taimi faʻatapulaʻa - vaʻai la matou iloiloga o luitau a Tesla iinei.

A maeʻa ona sili atu i taimi faʻatapulaʻa ma folafolaga uma, e tusa ai ma le tuʻuina atu i tagata faʻatau, o le North American brand e toe faʻamalosia, toe fai mai mea e fai mai mo mea e le o taʻua. Fa'asilasilaina le tuai o le tu'uina atu o ta'avale ua uma ona fa'aagaga, i tagata fa'atau.

le tala leaga

Ina ua maeʻa le tala leaga o le faʻasalalauga o le tele o gau, i le kuata lona tolu o le 2017, o loʻo faʻaauau pea ona le lelei mea mo Tesla. Ua faamalosia nei e tolopo i le kuata muamua o le 2018 le sini o le gaosiga o le 5,000 Model 3 iunite i le vaiaso. E oo lava i le kamupani na tuʻuina atu le avanoa e faʻamoemoeina ai lenei faʻamoemoe i le kuata lona fa o le 2017, pe a iai ni atinaʻe taua i le gaosiga.

Tesla Model 3

O le isi masina e faʻatali mo le Tesla Model 3

Ae ui i lea, e tusa ai ma le upega tafaʻilagi a Inside Evs, o tagata faʻatau na fuafua e maua a latou Faʻataʻitaʻiga 3 i le vaitau i le va o Novema 2017 ma Ianuari 2018, o le a logoina, e ala i la latou Tesla Account, o le taimi e gata ai na paʻu ile masina. I se isi faaupuga, e tatau ona latou mauaina taʻavale i le va o Tesema 2017 ma Fepuari 2018. O lenei, ioe, pe a le toe faʻafefe le gaosiga ...

Ae peitai, e tusa ai ma lea lava lomiga, e ui lava o lenei tuai tuai na o le tasi le masina, ua uma ona i ai faamatalaga e uiga i tagata faatau ua amata ona faalēaogāina a latou reservation mo se Model 3. E mautinoa lava le le fiafia i le tolopoina o le faʻasologa o taʻavale.

Tesla Model 3

faafitauli robot

Ae i luga o lenei faʻafitauli, na faʻamatalaina e Tesla o uluaʻi faʻatuai na mafua ona o le lavelave o le mamanu o le maa modules, faʻapipiʻiina i le Gigafactory 1. O le faʻapotopotoga robotic o le a umi atu nai lo le mea na faʻamoemoeina e faʻafetaui.

I le taimi lava e tasi, na filifili foi le American brand e faʻaitiitia le gaosiga gafatia mo faʻataʻitaʻiga S ma X, o se auala e faʻatonu ai le tele o punaoa i le gaosiga o le Faʻataʻitaʻiga 3. E tumau pea le vaʻaia pe o le a lava ...

Tesla Model 3

Faitau atili