O le compressor eletise lea mo le Toyota Supra fou?

Anonim

Ua faila e Toyota se pateni mo se masini compressor eletise. O le Toyota Supra e mafai ona avea ma se tasi o sui malosi e faʻatautaia lenei tekinolosi.

O tala e uiga i le lumanaʻi Toyota Supra e tele ma o loʻo i ai le avanoa e faʻaaogaina ai se afi faʻafefe. Mo le taimi nei, e itiiti lava se mea e iloa e uiga i le afi o le taʻavale taʻavale Iapani fou, ae o le lolomiina talu ai nei o se pateni mo le faʻailoga Iapani e mafai ona tuʻuina mai ia i tatou ni faʻamatalaga.

E tusa ai ma lenei pateni, o le Supra e sosoo ai o le a mafai ona faʻaaogaina se eletise eletise. O le resitalaina o pateni na amata mai ia Me 2015 ma na lomia i le vaiaso talu ai e le United States Patent and Trademark Office. O lona uiga, e le itiiti ifo i le lua tausaga talu ai, o loʻo galue Toyota i le atinaʻeina o lenei tekinolosi.

O le pateni a Toyota o loʻo taulaʻi i le faʻafaigofieina o se masini eletise eletise, ma le fa'amoemoe e fa'aititia le tau o le gaosiga ma fa'ateleina vaega tumau ma fa'atinoga.

Toyota Eletise Supercharger

VAAI FOI: Toyota Yaris i luma uma: mai le taulaga i rallies

Matou te faʻamanatu atu ia te oe o le faʻaogaina o le eletise eletise e le o se mea fou i totonu o pisinisi taʻavale - vaʻai i taunuuga sili ona lelei na ausia e lenei fofo ile Audi SQ7.

O le mea lea, matou te tulimatai atu i taunuuga o lenei tekinolosi faʻaaogaina i se taʻavale taʻavale e pei o le Supra. E leai se mautinoa e uiga i lona faʻaogaina i lenei faʻataʻitaʻiga, ae ua iloa o le Toyota Motorsport GmbH o loʻo galulue faʻatasi ma Toyota i le mamanu o se afi afi afi i totonu e fesoasoani i le eletise.

O le Toyota Supra fou e tatau ona tuʻuina atu mulimuli ane i lenei tausaga, ma faʻatau atu e amata ile 2018. O le poloketi o loʻo atiaʻe faʻatasi ma le BMW. Mai lenei fa'asoa fa'asoa o le a fanau mai ai se sui o le BMW Z4, fa'aopoopo i le Supra.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili