Ae fa'apefea pe a fa'apea se Opel Astra GSi fou?

Anonim

Faatoa matou feiloai i le mea fou Opel Astra L ma, e ui lava i le maualalo o le avanoa o se taʻaloga o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai, e le o se faʻalavelave mo le tusitala X-Tomi Design e mafaufau i se faʻataʻitaʻiga. Opel Astra GSi.

I le taimi nei o se vaega o le Stellantis Group, o le Opel Astra fou o loʻo faʻavae i luga o le suiga fou o le EMP2 platform, faʻasoa ma ona "uso" Farani: le Peugeot 308 ma le DS 4 fou.

I le faʻaopoopoga i le faʻavae, e faʻasoa uma ai ana afi, pe penisini, tiso ma, mo le taimi muamua i le faʻataʻitaʻiga Siamani, plug-in hybrids.

Opel Astra GSi
O le Opel Astra F (1991-2000) o le tagata mulimuli lea na maua le GSi version… e manatua pea.

E ui lava e leʻi tuʻuina mai e Opel ni faʻamatalaga e uiga i le atinaʻeina o se Opel Astra GSi i le lumanaʻi, o mea uma e faʻaalia i le avanoa o lenei mea e matua maualalo pe, pe a e manaʻo ai, toetoe a leai. I aso nei, o le GSi acronym o loʻo i ai naʻo le Opel Insignia GSi.

E ui lava i lea, afai o lea, matou te manatu o le a avea ma se faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻapipiʻi ma isi vevela vevela e pei o le Volkswagen Golf GTI, Ford Focus ST poʻo le Renault Mégane R.S.

X-Tomi's Astra GSi

Iloiloga o le galuega na faia e le mamanu X-Tomi Design, e mafai ona vave iloa nisi o eseesega pe a faʻatusatusa i le faʻataʻitaʻiga "masani", o nisi e sili atu ona manino nai lo isi.

E mafai ona tatou vaʻavaʻai i le taʻutaʻua lanu uliuli, lea ua avea ma uiga faʻatuputeleina o faʻataʻitaʻiga mai le faʻailoga Siamani, e pei o le Opel Mokka. O loʻo faʻatasi ma se taualuga i le lanu tutusa, faʻapea foʻi ma faʻata i tua o loʻo i le uliuli.

E oo lava i le pito i luma, e mafai ona e vaʻaia o le faʻamalama, o mea uma, toe faʻafouina ma suia mo se foliga taʻaloga. Ua fa'ateleina le fa'alava o le ea ma fa'afesuia'i moli puao mo isi itu e lua.

Opel Astra L

Opel Astra L.

I le itu, e iloa mai le Opel Insignia GSi, o le hypothetical Opel Astra GSi o loʻo faʻapipiʻiina i uili tetele, faʻapea foʻi ma le faʻalauteleina iloga o faʻailoga uili. Faatasi ai ma i latou, matou te vaʻaia le sili atu muscular ma aulelei sakete pito, masani o taʻaloga taʻaloga pei o lenei.

E uiga i le afi, ma taumatemate teisi ma mafaufau i le taulaiga o loʻo i ai nei i le eletise - Opel o le a avea ma 100% eletise amata i le 2028 - e le faateia ai i tatou o se Opel Astra GSi fou o le a faʻaogaina i se afi faʻapipiʻi faʻapipiʻi.

Opel Astra GSi

O le faʻaaliga o ata muamua o le augatupulaga fou, o le Astra L, na latou aumaia faʻatasi ma i latou le faʻamatalaga o le afi sili ona malosi, ma le 225 hp, o se faʻapipiʻi faʻapipiʻi, o lea e le mafai ai e se GSi fou ona maua. fai se filifiliga faapena. .

I totonu o Stellantis, e sili atu le malosi o masini faʻapipiʻi faʻapipiʻi, pei o le 300 hp na faʻaaogaina e le Peugeot 3008 GT HYBRID4, poʻo le 360 hp na faʻaaogaina e le Peugeot 508 PSE. Ae ui i lea, o lo'o fa'atusalia ai le ta'avale e fa uili (eletise tua'i), o lona uiga o le fa'atuputeleina o tau ma, fa'atupu ai le tau fa'atauva'a.

Faitau atili