ABT Audi RS7: Faiga Faafafine Siamani!

Anonim

O le tausaga o le 2014 folafolaga ma le tele, e foliga mai o fale sili ona taʻutaʻua i le lalolagi tuning o loʻo i ai i se faanatinati mo le mana. Feiloai i le ABT Audi RS7.

Mo le ABT, afai lava e auai i le vaega VAG, pe o se coupé poʻo se MPV, e tofu tagata uma ma se nofoaga. O le taimi lenei, o le Audi RS7 matagofie sa i ai i le laki, lea o ia lava ua tele le mana, ae i le ABT o loʻo i ai pea le avanoa mo nisi mea.

O le RS7's original 560 horsepower ua uma ona avea lenei masini ma se miti taufaafefe. Ae fa'afefea pe a maua le pusa ABT Power ma le 666 horsepower ma le 830Nm o le maualuga maualuga? Numera e fa'ateteleina a tatou tamaiti aoga ma fa'afiafia ai i tatou i le na'o le va'ai i le pepa fa'apitoa.

Ae e le ona pau lena. E mafua ona e kukaina e le ABT pusa eletise pei o le saoasaoa lava lea e tasi e tao ai e le fai keke. O le mafuaaga lena o loo i ai pea se isi pusa: le ABT Power S. lea e siitia ai i tatou i se tulaga malosi e latalata i roketi a le NASA.

Audi-RS7-3

E leai se mea e itiiti ifo nai lo le 700 horsepower ma le 880Nm o le maualuga maualuga, lea e tusa ai ma le Pule Sili o le ABT Hans Jürgen, e ui lava i le malosi tele, e mafai lava ona tatou fiafia i se taʻavale toʻafilemu. Mr Hans, aua ne'i sese le ala lea, ae o le 700 solofanua o lo'o popole i le savali i luga o fuamoa? O le faʻatinoga ma le Power S Kit, e mafai ai ona matou ave le RS7 i luga o le 320km / h (eletise faʻatapulaʻa) faʻasaga i le 300km / h o le pusa faavae.

2014-ABT-Audi-RS7-Fa'amatalaga-1-1280x800

O Hans Jürgen o loʻo faʻamatalaina o le fua mo nei malosiaga uma o loʻo taoto i le polokalame fou faʻapipiʻi mo le faʻaogaina o le eletise. E tusa ai ma faʻamaoniga malosi a le RS7, e leai se mea na suia, ABT naʻo le ofoina atu o vaʻavaʻa ma le matagofie 20-inisi ER-C uili, faʻatasi ai ma le faʻauma siliva siliva, mo le € 5,350, ae o loʻo i ai foi 21-inisi DRs i le "Gunmetal", lea ua faʻamalosia. matou fa'aalu 5,850€.

Na'o le tasi le fa'atagaga, o le tama'i spoiler pito i tua (1,190€) e ui lava e maua ai sina fa'amalosi, e le fa'aopoopoina se fa'aleleia atili.

I se faapuupuuga, o se talosaga lototele o loʻo faʻatumauina pea le fale gaosi oloa Audi. Fa'aletonu? O le tau o le Power S kit e maualuga le €11,809, ae o le “softer” Power kit e tau maualalo le €6,909. Nofo i le faletusi:

ABT Audi RS7: Faiga Faafafine Siamani! 23928_3

Faitau atili