O le tupulaga fou lea o le Honda Civic Type R?

Anonim

O Honda talu ai nei na faʻaalia ai ata aloaia muamua o le tupulaga fou Civic ma faʻavae i luga o lena mea, o nisi ua uma ona mafaufau pe o le a le foliga o le Honda Civic Type R i le lumanaʻi.

O ata matou te aumaia ia oe iinei na saunia e le mamanu Kleber Silva ma ua uma ona faʻatagaina i matou e vaʻai pe o le a le laina o le Honda Civic sili ona malosi ma le mataʻutia o le tupulaga fou.

E moni o se galuega taumatematega, ae e taua le fai atu na faia i luga o ata aloaia o le lima-faitotoa Civic ma o Kleber Silva na aofia ai elemene sili ona uiga o le Civic Type R o loʻo iai nei, e pei o le o le apa'au pito i tua ma le tolu mea e maua ai le fa'agogo i le tulaga tutotonu.

Honda Civic Type R render

E le gata i lea, na "gaoi" mai le Civic Type R o loʻo i ai nei ma le faʻatusa o le tupulaga fou Civic, lea o loʻo faʻaalia ai se saini susulu fou ma se faʻalava uliuli pito i luma ma se mamanu hexagonal.

Ma le afi?

O le upu faʻamatalaga i totonu o Honda e foliga mai e tasi lava: eletise. Ma o lenei mea o le a matua iloga lava i le Civic fou, lea i Europa o le a maua na o masini hybrid, e pei ona uma ona tupu i le Jazz ma le HR-V.

Ae ui i lea, o le isi augatupulaga Civic Type R o le a tuusaunoaga i le tulafono ma o le a tumau faamaoni, amiotonu ma naʻo, i le afi.

O lea e mafai ai ona tatou faʻamoemoeina se poloka o le fa-cylinder turbo i-laina ma le 2.0 l gafatia, ma le mana e sili atu nai lo le 320 hp o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei, lea o le a faʻaauau pea ona lafoina mo na o uili pito i luma.

Faitau atili