O le a le mea e mafai ona tatou faʻamoemoeina mai le tupulaga fou o Volkswagen Polo?

Anonim

Ono masina mai le Frankfurt Motor Show, o le tupulaga fou o le Volkswagen Polo ua amata ona faʻaalia. Manatua: ata fa'aalia mo na'o fa'ata'ita'iga.

Ina ua maeʻa le faʻafouina o le Golf ma le faʻalauiloaina o le Arteon fou - lua tala fou na i ai i le Geneva Motor Show - Volkswagen ua liliu nei lona mafaufau i le tauvaga B-vaega, o lona uiga, e tautala ai, mo le augatupulaga fou o Volkswagen Polo.

O le isi foi, ua manatu o le Volkswagen Polo o le a toe oʻo atu i lona uso matua, le Volkswagen Golf, e le gata i le matagofie ma le tekinolosi. O se tasi o foliga fou o le Polo fou o le faʻaaogaina lea o le faʻamatalaga puupuu o le MQB platform lea e faʻaogaina ai le Tapolo - tutusa ma le Nofoa fou Ibiza.

E LE'I MISIA: Fa'asalalauga o le Volkswagen Arteon fou na pu'eina i Potukale

E pei o lea, o suiga tetele o loʻo faʻamoemoeina i lenei tupulaga fou o Polo, amata i le fua. O le faʻataʻitaʻiga fou e tatau ona sili atu le umi ma lautele nai lo le taimi nei, maua le avanoa i totonu ma le taofiga o auala.

O le a le mea e mafai ona tatou faʻamoemoeina mai le tupulaga fou o Volkswagen Polo? 23953_1

Fa'amatalaga e le lava, ae e mautinoa o le Volkswagen Polo fou o le a maua se faiga fou infotainment ma se dashboard toe mamanuina, faʻapea foʻi ma le faʻaleleia o mea e faʻaaogaina. O nisi o elemene fou, e pei o nofoa pito i luma, e mafai ona ave sa'o mai le Tapolo ua toe fa'afouina.

O afi penisini o le a maua le fa'aaliga

Ae mo le tele o afi, o le amataga o le 1.5 TDI ua leva ona faatalitali i ai le afi o se kata "i fafo o le nofoa". O le tala lea a le faatonu o suʻesuʻega ma atinaʻe a Volkswagen, Frank Welsch, faʻamaonia o ia lava i tau e faʻatatau i le tausisia o tulafono faatonutonu.

O afi fou TDI ma TSI mo Volkswagen Polo.

Ae ui i lea, o le tupulaga fou Volkswagen Polo o le a faʻaauau pea ona maua ma afi tiso, e pei o le 1.6 TDI o loʻo iai nei. O le TSI 1.0 Turbo tolu-silinder afi o le a toe foi mai, ma malosiaga e tatau ona fesuisuiai i le va o le 85 hp ma le 115 hp. Ole afi 1.5 TSI e tatau foi ona iai ile GT version.

O le CrossPolo version atonu e faanumera aso, ona o Volkswagen o loʻo saunia se SUV version o le Polo. O le tuʻuina atu o le Volkswagen Polo o loʻo faʻatulagaina mo le Frankfurt Motor Show, lea e amata i le aso 14 o Setema, ae seʻia oʻo i lena taimi, o le tele o tala fou mai le Wolfsburg brand e tatau ona faʻamoemoeina.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili