Winter Marathon Rally: Na'o le faigata!

Anonim

E pei ona masani ai i le lalolagi masani, o taʻaloga e faia uma i le taumafanafana ma le taumalulu ma e oʻo lava i tulaga sili ona ogaoga e taofia ai le susulu mai le vasega. O le asō matou te avatu ia te oe le aotelega o le Winter Marathon Rally, i lona lomiga lona 26.

O le Winter Marathon Rally e faia i tausaga taʻitasi i le va o le 24th ma le 27th o Ianuari i le Italian Alps, amata ma faʻaiʻu i le taulaga laʻititi o Madonna di Campiglio, lea e sili ona lauiloa o se nofoaga faaseʻe.

Fa'atasiga Marathon i le Taumalulu 2014

O le tausaga nei na maua ai e le Winter Marathon Rally 'au e 130, oe na mananao e tuʻuina atu a latou vasega masani i lenei suʻega o le faʻatuatuaina, faatasi ai ma le tuʻufaʻatasia o le tau malulu, kiona ma le tele o piʻo. I se faapuupuuga, o le cocktail lelei mo se faʻapotopotoga lelei.

Fa'atasiga Marathon i le Taumalulu 2014

E pei o faʻasalalauga faʻasolopito uma, o le i ai o le numera sili o tagata masani o le mea lea e le faʻagaloina ai le poto masani, pe mo le faʻataʻitaʻiga poʻo le na o le faʻauo o tagata masani aficionados.

I le aotelega, e 230 ta'avale na ulufale i lenei fa'apotopotoga, e fai ma sui o fa'ailoga e 24, i se tuuga e 426km. O le ta'amilosaga o le marathon taumalulu e fa'aalia ai vaega e 44 taimi fa'ata'ita'i, 4 taimi e siaki ai ma 1 siaki siaki. O le su'ega e faia i luga o auala lautele lautele ma i le averesi o le saoasaoa e le sili atu i le 40.447 km / h.

Fa'atasiga Marathon i le Taumalulu 2014

O faʻailoga sili ona faʻatusalia o: Porsche, ma 38 taavale, sosoo ai ma Lancia, Alfa Romeo, Fiat ma o lenei tausaga mo le taimi muamua, o se BMW 507 na tuʻuina atu le ea o lona alofa tunoa, faʻaopoopoina se paʻi o le faʻalelei atili i le Winter Marathon Rally. 2014.

Fa'atasiga Marathon i le Taumalulu 2014

O le lisi o fa'ai'uga aloa'ia o lo'o faia i vaega e 4 lea e tauva ai ta'avale mai vaitau eseese, o lo'o tauva uma i le aotelega.

Amata ona faʻaalia le faʻavasegaga faʻavasega, matou te:

O i latou na manumalo i le taamilosaga o le marathon i le taumalulu:

1st Giuliano Cane ma Lucia Galliani, ma le 1938 Lancia Aprilia

2nd Ezio ma Francesca Salviato, ma le 1939 Lancia Aprilia

Lona tolu Antonino Margiotta ma Bruno Perno, ma le Morris Mini Cooper S mai le 1965

I le ipu APT ua tatou maua:

1st Belometti / Cadei Team, ma le 1967 Innocenti Mini Cooper Mk I

2nd Gatta / Maffina Team, ma le Porsche 356 A Coupe mai le 1959

I le vaega masani, i luma o le Taua Lona Lua a le Lalolagi, tatou te:

Muamua Spagnoli / Spagnoli Team, faatasi ai ma le 1932 Fiat 508 S

2nd Sandrolini Cortesi / Ferrari Team, ma le 1937 Citroen 11 BL Roadster

Ma mulimuli ane i le ipu TAG Heuer ua tatou maua:

1st Barcella / Ghidotti Team, ma le 1963 Porsche 356 C Coupé

2nd Team 2. Spagnoli / Parisi, ma le 1932 Fiat 508 S

Fa'atasiga Marathon i le Taumalulu 2014

O se aafiaga ofoofogia e avanoa mo i latou o loʻo i ai le gafatia faʻapitoa ma se miti masani e fiafia ai. E le gata i lea o aso faʻaalu lelei faʻatasi ma vaega o tala faʻasolopito o taavale, o le laufanua e le mamao i tua.

Tumau i le ata o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e faʻataunuʻu ai lo matou manaʻoga mo miti masani, ma faʻatasi ai ma le 2014 Winter Marathon Rally faʻasalalauga vitio:

Winter Marathon Rally: Na'o le faigata! 23961_6

Ata: Roma Pierpaolo

Faitau atili