Ole Tesla sili ona vave e le o le Model S

Anonim

Manatua o le Tesla Model S sili ona vave e 2.5 sekone i le 0-100 km / h faʻataʻavale ... o le masini fou, le sui o le Roadster, folafola.

E pei ona masani ai, na ala mai i lana tala Twitter na taliina ai e Elon Musk, le Pule Sili o le Californian brand, nisi o fesili e uiga i le Tesla range, o le Model 3 ma le lumanaʻi o le Roadster.

E uiga i le Faʻataʻitaʻiga 3, Musk sa naunau e faʻamalamalama o se faʻataʻitaʻiga sili atu ma faigofie ona maua o le Model S, ma le itiiti ifo o le mana, tutoʻatasi ma tekinolosi. O le faʻataʻitaʻiga fou o le a iai foi se sili atu fa'atinoga fa'aaliga , fuafuaina “mo le tausaga e tasi mai le taimi nei”. Ae, o Musk na faʻamaonia, o le Model S o le a faʻaauau pea ona avea ma faʻataʻitaʻiga sili ona vave a Tesla, a itiiti ifo seia oʻo mai le isi tupulaga Roadster.

VAAI FOI: Ua taunuu Tesla i Potukale

E taua le manatuaina o le faʻataʻitaʻiga muamua o le gaosiga o le Californian brand o le Tesla Roadster, na gaosia i le va o le 2008 ma le 2012. O lona toe foʻi mai i se taimi lata mai e foliga mai e mautinoa, e tusa ai ma Musk. Ma faʻamasinoina a latou faʻamatalaga, o le mea sili ona leaga o le a tutusa ma le itiiti ifo o le 2.5 sekone mai le 0 i le 100 km / h, o numera tutusa e pei o le Model S P100D.

E le o masani Tesla o le pipii i lana lava faʻatulagaga, o lea o soʻo se mea e fesoʻotaʻi ma le atinaʻeina o le Model 3 e mafai ona tuai. I se isi faaupuga, e foliga mai, ma o lona uiga, o le a umi se taimi tatou te faʻatali ai mo le Roadster fou ...

Fa'aaliga: Tupulaga muamua Tesla Roadster ata

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili