O foliga ia o le SEAT Arona fou

Anonim

SEAT Arona o le a faia lana uluai faaaliga faalauaitele i le Frankfurt Motor Show ma e tatau ona oo atu i le maketi a le atunuu i lenei tausaga.

I le mae'a ai o le tausaga talu ai na ausia ai le fa'ai'uga tau tupe sili ona lelei i lona tala fa'asolopito, mo le 2017 SEAT o lo'o tapenaina lana oloa sili ona leaga. O se tasi o vaega taua o lenei fuafuaga o le SEAT Arona fou.

Ole SUV fa'akomepiuta fou a le SEAT o le a fa'atupuina atoa ma gaosia ile falegaosimea a Martorell. E pei o le 5th generation Ibiza, lea o le a taunuu i Potukale i se taimi lata mai, o le SUV compact fou mai le SEAT e faʻaaogaina le tulaga lauiloa MQB o le Volkswagen Group. E le gata i lea, o faʻataʻitaʻiga e lua o le a fefaʻasoaaʻi le gagana mamanu tutusa, ituaiga o tekinolosi ma le tele o masini TSI ma TDI.

FESOASOANI: E mafai nei ona e faʻatonu ma faʻatulagaina le SEAT Ibiza fou

O le faʻaaliga faʻavaomalo o le SEAT Arona o loʻo faʻatulagaina mo le Frankfurt Motor Show ia Setema, ae o le faʻailoga e ono faʻaalia lana SUV i lenei taumafanafana. Ae ui i lea, SEAT faʻasoa i luga o faʻasalalauga faʻasalalau se faʻataʻitaʻiga muamua o lenei faʻataʻitaʻiga, lea e faʻaalia ai ia i matou le ata o Ateca:

O foliga ia o le SEAT Arona fou 23981_1

O le SEAT fou o le a tu'uina i lalo ole Ateca ile fa'asologa o le fa'ailoga Sipaniolo. O le aiga SEAT SUV o le a faʻamaeʻaina i le faʻataʻitaʻiga fou 7-nofoa, e leʻi faʻaalia lona igoa.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili