O poutu ia e tolu o le ta'iala ta'avale tuto'atasi a Volvo

Anonim

O le Swedish brand, lea talu mai lona amataga ua iloga ai o ia lava mo lona saogalemu, e le gata ina faʻaitiitia le taʻavale, faʻaleagaina i totonu o taulaga ma faʻateleina le taimi i luga o le vaa, ae ia faʻamautinoa foi e leai se tasi e maʻimau o latou ola pe matua manua i se Volvo fou mai. 2020 agai i luma. (Vaaiga 2020).

I lenei tulaga, o le fuafuaga o loʻo i ai nei a Volvo mo le atinaʻeina o le avetaʻavale tutoʻatasi e faʻavae i luga o poutu e tolu:

Meafaigaluega

aveta'avale tuto'atasi

Na sainia talu ai nei e Volvo ma Uber se maliliega e fausia faʻatasi ai taʻavale e mafai ona faʻapipiʻi faʻatasi ai ma atinaʻe fou i le avetaʻavale tutoʻatasi. O lenei poloketi faʻatasi, e tusa ma le $ 300 miliona lona tau, o le a mataʻituina lelei e inisinia mai kamupani e lua ma o le a faʻavae i luga o le Volvo model.

polokalame

O poutu ia e tolu o le ta'iala ta'avale tuto'atasi a Volvo 23984_2

E le gata i lea, na sainia e Volvo se faʻaaliga o le fiafia ma Autoliv, le taʻitaʻi o le lalolagi i le saogalemu o taavale, ma le faʻamoemoe e faʻavaeina se pisinisi faʻatasi fou - Zenuity - mo le atinaʻeina o polokalame mo le taʻavale tutoʻatasi.

O le kamupani lea ua fuafua e amatalia ana galuega i le tausaga nei, o le a iai lona ofisa autu i Gothenburg, Suetena, ma i le amataga o le ai ai le tusa ma le 200 tagata faigaluega, ma ua fuafuaina e oo atu i le 600.

Tagata

O poutu ia e tolu o le ta'iala ta'avale tuto'atasi a Volvo 23984_3

Mulimuli ane, o le Drive Me project, lea ua uma ona matou faʻamamafaina muamua, o se polokalame atinaʻe mo le faʻataʻitaʻiina o taʻavale ua faʻapipiʻiina i tekinolosi taʻavale tutoʻatasi. O lenei polokalame o le a faʻaaogaina tagata faʻatau moni i lalo o tulaga moni o feoaiga. O le sini o le i ai lea pe tusa ma le selau tagata faʻatau i taʻavale Volvo faʻapipiʻiina i lenei tekinolosi i totonu o le radius o le 50 kilomita i luga o auala lautele i Gothenburg.

Le Poloketi Drive Me o se taumafaiga soofaatasi a Volvo ma le Swedish Transport Administration, Swedish Transport Agency, Lindholmen Science Park ma le aai o Gothenburg.

Faitau atili