Range Rover Velar. e sili ona estradista

Anonim

O le Range Rover Velar na fa'aalia i le po anapo i le London's Design Museum. O se faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai le amataga o se vaitau fou i le Range Rover.

Ina ua maeʻa le vaʻaiga lata mai o lona taualuga tele, na faʻaalia atoa ai Velar i le aso ananafi i se mea na faia i le London's Museum of Design, ma faʻaalia ai foi le amataga o se faiga faapaaga i le va o le falemataʻaga ma le JLR.

O le tulaga mo lenei folasaga e le mafai ona sili atu ona filifilia. Velar o le muamua faʻaleleia o nofoaga vaʻaia na faʻatuina e Evoque, o le amataga lea o se vaitau fou mo le faʻailoga.

Range Rover Velar. e sili ona estradista 23989_1

Ma o lenei evolusione e alu i se sitaili faigofie. O lona uiga, o se sitaili sili atu le sua ma mama, sili ona lelei e foia ai le tetee o le ea. O le taunuuga e ofoofogia, aua o se SUV lapopoa ma umi - o se luʻitau faaopoopo mo tagata mamanu.

O fua fa'atatau o lo'o fa'aalia ai se fale e fa'aititia le maualuga, ma poutū fa'ailo pito i luma ma tua, lea e saofagā tele i lenei fa'aaliga. Pe a fa'atusatusa i isi Range Rovers, o le fa'alelei o ta'amilosaga ma suiga i le va o luga, fa'apea fo'i ma le fa'aitiitiga o ga'o ma pito o mea ia e saofagā ai i lenei fa'ata'ita'iga sili atu la'ititi, sua ma matagofie.

Reductionism: le filosofia i tua o Velar

O lenei tautinoga i le minimalism e faʻaalia ai e le gata o le sitaili o Velar ae faʻapea foʻi ma le auala i totonu o le mamanu. O le Reductionism o le igoa lea na tuʻuina atu i lenei filosofia, lea e faʻamalosia ai le faʻaitiitia o le lavelave e tuʻuina atu ai le uiga moni.

E pei ona taʻua e Gerry McGovern, le faʻatonu o le faʻailoga, o le Velar look o se "suʻesuʻega i le faʻaititia o mamanu". Faʻaauau, "O se faʻaitiitiga i mamanu ma inisinia. Afai ei ai se mea i totonu o le taavale, ae e ave i fafo ae leai se eseesega, e tatau lava ona le i ai iina."

Range Rover Velar. e sili ona estradista 23989_2

O se filosofia e oo atu i totonu. O iinei foi, tatou te ofo i le tausiga na faia i le faʻaaliga, faʻatatau i le minimalism ma le faʻaitiitia o faʻamau faʻaletino. O le mea e sili ona taua o le fou Touch Pro Duo infotainment system. O lo'o fa'aalia e ala i le i ai o ni mata e lua 10′-inisi maualuga fa'amalamalamaga, fa'atasi ai ma kipoti e lua e mafai ona fa'aogaina, e mafai ona fa'atino galuega eseese.

O le isi mea fou o le sui i totonu o faʻaofuofu. I totonu o se lalolagi mataʻutia i le paʻu o le faʻaaliga autu o mea taugata, Range Rover aumaia, o se filifiliga, mea gafatia i foliga o ie atiina ae faʻatasi ma Kvadrat, o se tagata tomai faapitoa i le eria.

2017 Range Rover Velar totonu

Ua folafola mai e le fa'ailoga o le avanoa ma le agava'a a Velar e tatau ona i luga o le vasega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vaega atopaʻu gafatia e oʻo atu i le limafoai 673 lita, ma le avanoa e gaugau ai le nofoa pito i tua i vaega o le 40/20/40.

e sili ona estradista

Fai mai McGovern, o le Velar o se ituaiga fou o Range Rover mo se ituaiga fou o tagata faatau. Aisea? Aua o le Velar o le Range Rover e sili ona fetaui ma le fa'asafala. O le Porsche Macan o loʻo taʻua o se tasi o ana tauva, ma o lea e tatau ai ona maualuga le maualuga o le pitch. Ae ui i lea, o le Range Rover e faʻafilemuina le lagona, ma matauina o le Velar o le a faʻatumauina tulaga lelei i fafo-auala.

Velar faʻasoa le Jaguar F-Pace fausaga ma le tele o alumini apili, o se amataga lelei mo le mauaina o le faʻatinoga e te manaʻomia i luga o le auala. E tutusa le uili i luga o le lua (2.87 m), ae o le Velar e umi. I le 4.8 mita le umi ma le 1.66 mita le maualuga, o le Velar e naʻo le 5 cm le puʻupuʻu nai lo le Range Rover Sport, ae sili atu le 11.5 cm pupuu. E tusa ai ma i latou e nafa ma le atinaʻeina o le faʻataʻitaʻiga, o le Velar o le a sili atu le agile nai lo fuafuaga tetele a le ituaiga.

2017 Range Rover Velar

E le pei o le F-Pace, o le Velar o le a maua faʻatasi ma le malosi atoa, ma o le ai ai le aofaʻi o afi e ono, ua uma ona iloa mai le feline brand. Ole tele ole afi ole a amata ile Ingenium lua lita afi tiso, ma lua tulaga ole malosi: 180 ma le 240 horsepower. Faʻatasi ai ma le malosi tutusa, ae o le taimi nei o le penisini, matou te maua ai le Ingenium propellant fou, lea e 250 hp ma o le a faʻaopoopoina i le lumanaʻi se fesuiaiga ma le 300.

E LE'I MISIA: Faapitoa. Le tala tele i le 2017 Geneva Motor Show

I luga a'e o fa'agogo e fa, tatou te maua ai V6s e lua, tasi tiso ma tasi penisini. I le itu o le Diesel, o le 3.0 lita e maua ai le 300 hp, ma i luga o le penisini, faʻapea foʻi ma le 3.0 lita, e aunoa ma se turbo, ae faʻatasi ai ma se compressor, o lenei afi e maua ai le 380 horsepower. Ole mea mulimuli e mafai ona ave le Velar ile 100 km/h ile na'o le 5.3 sekone. I le isi itu, o le Access Diesel engine o le a sili ona lelei, faʻatasi ai ma faʻasalalauga aloaia o le 142 g CO2 / km.

O nei afi uma o le a fa'afeso'ota'i fa'atasi ma se va'aiga otometi e valu-saosaoa.

Range Rover Velar. e sili ona estradista 23989_5

O isi mea fa'atekonolosi fa'apitoa o le Velar e aofia ai matrix-laser LED pito i luma optics ma 'au faitoto'a e mafai ona fa'ate'aina. Pe a le faʻaaogaina, latou te paʻu, faʻasaga i luga o le tino, ma fesoasoani i le mama styling o le SUV fou.

O le Range Rover Velar fou o le a iai i Geneva, ma ua mafai ona okaina i Potukale. O tau e amata ile 68212 euros ma o iunite muamua o le a tuʻuina atu i le faaiuga o le taumafanafana.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili