BMW 2 Series Coupé fou, o oe moni ea lena?

Anonim

Na fa'amoemoe e fa'aali ona foliga i lenei tausaga, ae matou te le iloa pe, ona o le fa'ama'i, e tatau ona matou fa'atali mo sina taimi e feiloa'i ai. Ae ui i lea, o loʻo i ai i latou e le mafai ona faʻatali mo lena umi ma faʻaalia e le Instagram account wilcoblok ni ata "lalo" se lua o le mea e ono avea ma mea fou. BMW 2 fa'asologa Coupe.

O le sui o le aiga Series 2 e fa'atupula'ia le tele o fa'amoemoega, ona e na'o le pau lea e fa'atumauina le fa'ata'ita'i tua, e le pei o le Series 2 Gran Coupe ma le… MPV Active Tourer ma Gran Tourer.

Ma e pei foi ona faʻamoemoeina mai se coupé moni, o le faʻamoemoe o le a sili ona manaia le vaʻaia, e le gata ona o le Series 2 Gran Coupe e leʻi mauaina le faʻamoemoeina, e oʻo lava i le tele o tagata fiafia o le ituaiga.

View this post on Instagram

A post shared by ᴡɪʟᴄᴏ ʙʟᴏᴋ (@wilcoblok) on

O le a le mea o loʻo faʻaalia e nei ata e lua?

E taua le ta'ua o fatuga'o fa'alua e fai… e laititi. O le iloaina o le isi 4 Series o le a iai se fatuga'o lua e toetoe lava o le maualuga atoa o le pito i luma, o le BMW 2 Series Coupé fou - pe a fai o ata ia o le fa'ata'ita'iga mulimuli - e fa'aalia ai se fatuga'o fa'alua la'ititi, fa'atasi e le tele o fa'ata'ita'iga. nai lo i latou na matou va'aia i le Series 2 Gran Coupe.

I luma foʻi, o se faʻailoga o se ulufale malosi tele i pito o le bumper, ma se foliga tafatolu, o se mea ua uma ona tatou vaʻaia i faʻataʻitaʻiga e pei o le X2, ae sili atu ona faʻaalia iinei.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le ata lona lua o loʻo faʻaalia ai le pito i tua o le faʻataʻitaʻiga fou, lea e faʻaaogaina ai foi se faʻalelei faʻamalosi. Amata i le optics o loʻo faʻaalia e ala i le i ai o se toomaga poʻo le tolu-dimensionality i luga o lona fogaeleele, faʻailoga vaega eseese ma luga aʻe o nei, o se spoiler pito i tua tuʻufaʻatasia i le pito o le pusa ato.

View this post on Instagram

A post shared by ᴡɪʟᴄᴏ ʙʟᴏᴋ (@wilcoblok) on

E fai si ta'aloga fo'i ta'aloga, fa'atapula'aina e se elemene tu'usa'o e aofia ai se fa'aata i itu ta'itasi, fa'apea fo'i ma le i ai o se fa'asalalauga tua. E iai fo'i a matou ta'avale ta'avale se lua (tasi i itu ta'itasi) fa'atasi ai ma foliga trapezoidal.

Lelei… e le tele lava le maua o se aotelega o le faʻataʻitaʻiga, ae e mafai mo le taimi nei.

BMW M2 Tauvaga
Le Fa'asologa 2 Coupé, iinei o le M2 Competition.

I le taimi muamua na faʻamoemoeina o le BMW 2 Series Coupé fou o le a faʻalatalata atu i le 2 Series Gran Coupe, ae afai o nei ata e moni mai le faʻataʻitaʻiga mulimuli, o le Bavarian brand e foliga mai ua vaʻaia ia faʻataʻitaʻiga e lua mo lenei coupé fou e maua ai lau. lou lava faasinomaga—ma matou te faapea atu, faatasi ai ma sina toomaga, faafetai lava.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili