Le minute mulimuli: muamua teaser o le fou Mercedes-AMG GT C Roadster

Anonim

O le "anti-911" o le a iu lava ina maua se faʻamatalaga tatala. Ua ta'ua o le Mercedes-AMG GT C Roadster ma o le a fa'ailoa atoa i Pale.

I tua atu o le manino, o mea uma e mafai ona tatou fai atu e uiga i le Mercedes-AMG GT C Roadster fou ua na o le taumatematega. O se fa'aaliga i mea uma e tutusa ma le AMG GT ua leva ona iloa, se'i vagana ai le mea moni i totonu o le tapoleni e mafai ona toe fa'aaogaina - e mama ma sili atu le matagofie nai lo u'amea.

Primeiro teaser do novo @mercedesamg GT C Roadster | #mondialauto #mercedesamg #gtcroadster #v8 #paris #reveal #tease #razaoautomovel

Um vídeo publicado por Razão Automóvel (@razaoautomovel) a

Ua uma ona faʻamaonia e Mercedes o lenei faʻataʻitaʻiga o le a taʻua o GT Roadster, o le mea lea o le faʻaalia e le faʻailoga o se faʻailoga ua faʻaigoaina o le "GT C Roadster" ua tulaʻi mai ai ni masalosaloga. O le manatu ole C o le cabriolet ua matua'i fa'ate'aina ona o le fa'ailoga ua fa'asalalauina fo'i le fa'alauiloaina ole GT C Roadster version. E foliga mai, o le Clubsport (C) version, lea e tatau ona tu'u i le va o le GT S (Sport) ma le GT R (Racing).

Matou te talitonu o le faʻaopoopoga i le GT C Roadster version, o le faʻalauiloaina o isi lomiga o loʻo i totonu o le paipa, e pei ona tupu i le GT Coupé version. O le amataga o lenei GT i le "lagi matala" ua fuafuaina mo le faaiuga o lenei masina, i le Paris Motor Show.

mercedes-amg-gt-c-roadster-reveal-2

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili