O sini ia a le SEAT seia oo i le 2025

Anonim

SEAT na tuʻuina atu lana laina taʻiala e oʻo atu i le 2025 ma faʻasalalau le ausia o tupe maua o se tasi o sini mo tausaga a sau.

Fuafuaga a le SEAT mo le isi sefulu tausaga o loʻo taulaʻi tonu i poutū e tolu: atinaʻeina o faʻataʻitaʻiga mo le faʻalauteleina o vaega e maualuga faʻatau pisinisi, faʻamuamua le faʻamalieina o tagata faʻatau ma, mulimuli ane, avea ma tagata faigaluega sili ona faatosina i totonu o pisinisi taʻavale i Sepania.

SEAT, na o le pau lea o le kamupani i lana vaega ma le malosi atoatoa e mamanuina, atiae, gaosia ma maketi taavale i Sepania ma se sui o le Volkswagen Group, e faʻamoemoe e faʻalauiloa. fa ata fou i le isi lua tausaga . O le fa'ata'ita'iga muamua na fa'alauiloa o le a fa'ailogaina ai le fa'ailoga muamua o le fa'ailoga i le vaega compact SUV, fa'atasi ai ma le aso fa'alauiloa ua fa'atulaga mo le ogatotonu o le tausaga a sau.

Vaai foi: SEAT Ibiza Cupra maua le 192hp 1.8 TSI afi

I le folasaga na faia i Martorell, o se tasi o fale gaosi SEAT i Sepania, na toe faamautuina ai e Dr. Francisco Javier García Sanz le tautinoga a le Volkswagen Group i le SEAT:

“O le taimi lenei e galue ai ma fuafuaga feololo ma umi, aemaise lava pe a uma tala fou i vaiaso talu ai. Ole Volkswagen Group e iai le talitonuga atoatoa i a tatou fuafuaga i le lumanaʻi, lea e tuʻufaʻatasia atoatoa i lana fuafuaga. O fa'ata'ita'iga na matou fa'asalalauina mo le isi lua tausaga o le a fa'atau atu i le maketi e pei ona fuafuaina ma o le a fesoasoani i le fa'atupulaia o le SEAT. Ma o laasaga muamua nei i luga o lenei auala faʻataʻitaʻi."

E LEʻI misia: Fai mai suʻesuʻega Porsche 911 e mafai ona faʻamalosia le Testosterone

I se fa'asalalauga fa'asalalau, na tu'uina atu ai e le SEAT le polokalame lelei o le LEAP, ina ia puipuia ai le fa'afaigaluegaina o tupe na fa'apolokalameina mo le isi lua tausaga e fa'atatau i le fa'afouina o le ofo. O le Volkswagen Group brand o le a amata faʻapipiʻiina i le fetuunaiga o le Laina 1 i se tulaga fou o le gaosiga i Martorell, e nafa ma le gaosiga o le Ibiza model.

O lo'o va'aia fo'i e le polokalame le toe iloiloina o tau o auaunaga o lo'o tu'uina atu e kamupani mai fafo, fa'atasi ai ma le lagolagoina, malaga ma mea e fai, ina ia aua ne'i a'afia tupe fa'aalu mo oloa fou.

SEAT Strategy1

Fa'avaa: Ledger Automobile / Thom V. Esveld

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili