Mo le 35 euros e mafai ona e toe faʻaleleia lau togi laisene avetaʻavale

Anonim

O tulafono fou e aiaia ai le mauaina o ponesi mo laisene aveta'avale e ala i le auai i a'oa'oga. O le aʻoga e fitu itula o le a tau 35 euros.

O le tausaga fou e fa'amanaia ai le faiga fou o laisene e fa'atatau i togi, ae o lea ua mae'a tapena e a'oga ave ta'avale a'oa'oga e mafai ai ona toe maua e ave ta'avale 'ai na leiloa, ma aloese ai mai le faoa o latou laisene ave ta'avale. O kosi ta'i fitu itula ta'itasi o le a tau 35 euros ma o le a maua ai le 'ai e tasi.

E LE'I MISIA: Saili le van 'lelei' e leiloa togi i lau laisene aveta'avale

O se a'oa'oga fa'afouina avetaavale. Ua aiaia e le tulafono o le auai i nei kosi e mafai ona tetee atu i le leiloa o togi ma laisene ave taavale. Faatasi ai ma na o le fitu itula, o le vasega e mafai ona faʻatautaia i le aso e tasi, "i Aso Toʻonaʻi mo se faʻataʻitaʻiga", o le tala lea ia JN le sui-peresitene o ANIECA, António Reis. "O le ai ai se tau faʻatusa o le 35 euros. Ae o loo matou taumafai e maua i se tau e leai, faatasi ai ma le lagolago a se kamupani inisiua, e amata ia Oketopa”.

E tusa ai ma le tala a Jornal de Notícias, o le vasega o le a mafai ai ona toe faʻaleleia e oʻo atu i le 16 points - o le tapulaa maualuga na vaʻaia mo le laisene fou - na tuʻuina atu i le Aso Tofi nei e le National Association of Industrial Drivers for Education in Automotive Driving (ANIECA).

Punavai: DN e ala i Jornal de Notícias

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili