Alfa Romeo 4C o le ai ai le 240 hp - [Faʻaaliga muamua o totonu o loʻo faʻaalia]

Anonim

O le aso amata o le Geneva Motor Show i le au lomitusi ua toetoe lava a oʻo mai ia i matou ma e leʻi manaʻo Alfa Romeo e faʻaumatia se isi taimi ma faʻaalia nisi ata o lana Alfa Romeo 4C fou, faatasi ai ma i latou, o le ata aloaia muamua o totonu o le taavale. .

O le 4C o se tasi lea o faʻataʻitaʻiga sili ona faʻamoemoeina o masina talu ai nei ma, laki, o lenei faʻatali tiga ua faanumera aso. E ui lava ina fai mai o le Alfa Romeo o le a sau ma le 300 hp o le mana, o le Italian brand ua uma ona faʻaalia o le afi faʻaaogaina o le a avea ma se faʻaleleia o le fa o le Giulieta Quadrifoglio Verde, o le taimi lea ma le 1.75 lita o le malosi ma 240 hp o le mana.

Alfa-Romeo-4C-01[2]

O le gaosiga o le 4C o le a faʻasaoina le tele o le faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu i le 2011, o lona uiga, e 4 mita le umi ma 2.4 mita uili. Ae ui i lea, o le tino o le a le tutusa, nai lo le faʻaaogaina o le carbon fiber naʻo, o le a iai nei le faʻafefiloi o le alumini ma le carbon fiber e pulea ai tau o gaosiga.

O le Alfa ta'aloga ta'avale fou o le a gaosia i le falegaosimea a Maserati i Modena, Italia, ma o le aofa'i fa'aletausaga e tusa ma le 2,500 kopi e fa'amoemoeina. I lo matou fiafia, o le Alfa Romeo 4C o le a faʻalauiloaina i le maketi Europa mulimuli ane i lenei tausaga.

Alfa-Romeo-4C-02[2]
Alfa Romeo 4C o le ai ai le 240 hp - [Faʻaaliga muamua o totonu o loʻo faʻaalia] 24113_3

Tusiga: Tiago Luís

Faitau atili