Chris Harris, o le Porsche 911, e tele le malosi ma sina asphalt

Anonim

Chris Harris o se tagata e taʻutaʻu atu ia te ia lava o le Porsche 911. Ma e foliga mai ua tuʻuina atu nei o ia i se faʻataʻitaʻiga o loʻo mafatia i se allergy i le asphalt. O se foafoaga na saunia e Richard Tuthill mo le vaega RGT.

O le Porsche 911 e sili ona lauiloa o se tagata e 'ai le asphalt, e masani ona i ai i siamupini GT sili ona eseese, ae i luga o le 5 tausaga o le i ai o le taʻaloga taʻaloga iloga, e leai se fola e leʻi paʻi i ai le 911 i le tauvaga. O le 911 na faia se matata i le siamupini o le lalolagi i le vaitau o le 1960, ma e oo lava i le osofaʻia o mauga i lona ala i Dakar i le 1984.

VAAI FOI: O se tasi o faʻasalalauga Porsche sili ona lelei

O le FIA, e leʻi leva talu ai, na faia ai le vaega RGT, lea na tatalaina ai faitotoʻa i le auai o taʻavale taʻavale tua-uila i vaega faʻatasi. Ole fa'amoemoe ole mata'ituina le toe fo'i mai o ta'avale uili tua e osofa'i - e sili atu i le itu nai lo le pito i luma... - so'o se vaega ole iliili e lava lea e fa'afefe ai so'o se tagata fiafia i le ta'aloga. Ae paga lea, o le vaega RGT e leʻi puʻeina le fiafia o tagata faufale. Tuusaunoaga na faia ia Lotus lea na faʻamaonia se faʻamatalaga o Exige mo lenei vaega.

Ua sili atu i mea uma, o le taumafaiga a tagata tumaoti e fafagaina lenei vaega. Na alu Chris Harris e feiloai i se tasi o nei tagata lototoa. Na maua e Richard Tuthill se Ipu Porsche 911 (tupulaga 997) ma amata ai le faiga faigata o le fetuunaiga ma le faʻatagaina mo le vaega RGT. Ma e leai se mea e sili atu nai lo se fasi iliili mo le matou sianisi sili ona fiafia i ai, Chris Harris, e faʻamaonia ai le aoga o le fua.

O le leai o se pipii, faatasi ai ma la'au le tagolima e su'e se 'fusi' ma se foeuli faifai pea o mea ia e avea ai lenei aafiaga o se tasi o mea e sili ona fiafia i ai so'o se tagata ta'avale e naunau i ai. O le vitio o lo'o fa'aPeretania ma e leai ni ulutala. I le avea ai ma ponesi, matou te toe taʻalo se vitio tuai lea e malaga ai Chris Harris i Suetena mo se sauniga faʻafiafia i luga o le aisa avetaʻavale i le pule a se Porsche 911 ua matua ae avanoa.

FESOASOANI: Renault Mégane RS 275 Trophy e le o se taʻavale faʻatasi, ae toetoe lava ...

Faitau atili