Apple. Le faʻailoga mo le faiga o le lumanaʻi eletise a Volkswagen

Anonim

O le faigofie ma le laʻititi faʻalelei o oloa a Apple, e pei o le iPhone, iPad poʻo le iMac, pe e te fiafia i ai pe leai, o se faʻamatalaga e le maalofia e faʻaosofia ma aʻafia ai le tele o isi i le vaega o le mamanu o oloa. E i ai se nofoaga i le mamanu o taavale?

E tusa ai ma le tala a Klaus Bischoff, le faatonu o le mamanu a Volkswagen, i faʻamatalaga ia Reuters, e leai se masalosalo. O se tupulaga fou o ta'avale eletise fa'ailoga ua lata mai lava - o le fa'asologa o le gaosiga o le Volkswagen I.D. o le a tuʻuina atu i le 2019 - ma o le faʻaaogaina o le tulaga faʻatauvaʻa o le apu o le a avea ma taʻiala e faʻamalamalama ai le mamanu ma le faiga o le augatupulaga fou o taavale eletise a le Siamani.

O loʻo matou toe faʻamalamalamaina le tau o Volkswagen i le tausaga o le eletise. O le mea o loʻo lamatia o le 'anoa, mama ma manino pe a mafai ma faʻapea foʻi ma le vaʻaia o se fausaga fou atoatoa.

Klaus Bischoff, Volkswagen Design Director

Volkswagen I.D. pisapisao

tupe teu faafaigaluega tetele

O le suiga i lenei faʻataʻitaʻiga fou eletise - o loʻo manaʻomia e le au faʻatonu le saoasaoa o le faʻaitiitia o faʻamuaga ma e oʻo lava i taʻavale eletise faʻamalosia i maketi taua e pei o Saina - o le a taugata. O le a le mafai ona suia se fale gaosi oloa e pei o Volkswagen i le po i lenei mea moni fou.

Ua uma ona faʻasalalau e le vaega Siamani tupe teufaafaigaluega e tusa ma le 34 piliona piliona i taavale eletise, avetaʻavale tutoʻatasi ma telefoni feaveaʻi - o le Volkswagen brand naʻo le a faʻatupeina le ono piliona piliona.

Faatasi ai ma i latou o loʻo iai le faʻavaeina o se faʻavae tuʻufaʻatasia mo taavale eletise e taʻua o le MEB, lea e le itiiti ifo ma le 20 taavale o le a maua mai. Volkswagen, faʻaopoopo i le I.D. - o se sedan e tutusa i le faatulagaga i le Golf -, ua uma ona faʻaalia nisi o faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi e ala i manatu I.D. Buzz - o le toe faʻafouina o le faʻailoga "Pão de Forma" - ma le I.D. Crozz, o se kolosi.

Manatu fou i Sineva?

E tusa ai ma le saunoaga a Klaus Bischoff, o le Geneva Motor Show, lea e faia mai ia Mati 8th, o le a avea o se laasaga mo i tatou e vaʻavaʻai ai i se auala muamua i le lumanaʻi post-I.D, mo se augatupulaga fou o taavale eletise.

Faitau atili