Ua fa'atolu ona auai le SEAT i le Primavera Sound

Anonim

Faamaonia lana tautinoga i musika ma faatufugaga i le taulaga (lea ua faaliliuina i faiga faapaaga ma le tele o tausamiga), i le va o Me 30th ma Iuni 1st, SEAT o le a, mo le tolu tausaga sosoo, paaga fuafuaga a Primavera Sound i Barcelona.

Ina ia faʻafesoʻotaʻi ma le agaga talavou e fesoʻotaʻi ma se tasi o tausamiga sili ona taua i le lalolagi, ua saunia e le SEAT se faasologa o gaioiga mo le tausamiga o loʻo faia i Barcelona.

O se tasi o ia nofoaga o le SEAT Village Stage, lea ina ua maeʻa ona maua se nofoaga malolo ma DJ sessions i luga o le sami i le tausaga na teʻa nei, o le tausaga lenei o le a tuʻufaʻatasia ai le Primavera Sound polokalame, ma le 13 hip-hop artists. O le SEAT Stage o le a fa'aalia ai igoa e pei o Miley Cyrus, Solange, Interpol, Carly Rae Jepsen ma James Blake.

SEAT Primavera Sound

E fou le leitio Primavera Sound

O le isi vaega fou o le a aumaia e le SEAT faigapa'aga ma le Primavera Sound i lenei tausaga o le fa'asalalauga fa'akomepiuta ma leitio fa'alogo Rádio Primavera Sound . Fausia ma le fa'amoemoe o le tu'uina atu o polokalame fa'aleaganu'u e ala i le fa'asalalauina ma pe a mana'omia, 365 aso i le tausaga, e lua polokalame a le SEAT i luga o lenei leitio.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I lenei lomiga o le Primavera Sound, leitio ma SEAT o le a faʻafeiloaʻi potu i le ogatotonu o le tausamiga, ma faʻamautinoa ai se faʻasalalauga faʻapitoa e le gata ina faʻasalalau faʻasalalauga ola ae o le a faʻaalia ai foi ni faʻatalatalanoaga. E maua e ala i se talosaga, e mafai foi ona mulimulita'i lenei leitio i luga o le upegatafa'ilagi www.primaverasound.com/radio.

O le auai i lenei tausamiga mo le isi tausaga e faʻamaonia ai la tatou tautinoga i taleni i le taulaga ma faʻamalosia ai la tatou sootaga ma le tuuto i musika ma le taulaga. Faatasi ai ma le matou i ai i lenei tausaga i luga o le Primavera Sound, na matou mananao e ave i le isi tulaga, e maua ai musika tulaga ese ma fesoasoani i tagata auai e faigofie ona gaoioi ma maua se poto masani.

Susanne Franz, SEAT Global Marketing Director

SEAT fesoasoani ia te oe e su'e au uo

O le isi vaega fou o le faiga faapaaga i le va o le SEAT ma le Primavera Sound i lenei tausaga o le "SEAT Lost&Sound" talosaga. Faʻafetai i le faʻateleina mea moni, o lenei app e mafai ai e oe ona maua ni uo i le ogatotonu o le tausamiga, naʻo le tatalaina o le app, faʻaalia se faʻailoga i le lagi i foliga o se faʻailoga o lau filifiliga, faʻaalia le nofoaga o loʻo e vaʻaia ai le tagata o loʻo e suʻeina. aua e.

SEAT Primavera Sound
O le app "SEAT Lost&Sound" e mafai ai ona e su'e au uo i le ogatotonu o le Primavera Sound.

I le faaopoopo atu i lenei app, o le a amata foi e le SEAT i le Primavera Sound se aofaʻiga o mea faʻapipiʻi faʻapitoa mo le faʻaoga i le Primavera Sound mo Instagram Stories. Mulimuli ane, SEAT o le a ofoina atu foi fofo feʻaveaʻi i lenei lomiga o le Primavera Sound. O nei mea e aofia ai se laina pasi e leai se totogi i taimi maualuga ma laina pasi e lua o le a faʻaogaina i totonu o le pa.

Faitau atili