MINI e oʻo atu i le 10 miliona iunite gaosia

Anonim

Fa'alauiloa 60 tausaga talu ai ma fa'atupu e Alec Issigonis, le MINI na vave ona avea ma se faailoga o le pisinisi a Peretania ma le lalolagi. Mai le augatupulaga muamua, lea na gaosia mo le 41 tausaga (i le va o le 1959 ma le 2000), e tusa ma le 5.3 miliona iunite na gaosia, ma o le "MINI 10 miliona" ua sau nei mai le laina gaosiga.

O le 5.3 miliona iunite o le MINI masani ua faʻatasia talu mai le 2001 e lata i le lima miliona iunite o faʻataʻitaʻiga fou a le ituaiga e aofia ai igoa e pei o le Cooper fou ma le Clubman, Countryman poʻo le Paceman.

O lea la, i le faaopoopo atu i le faamanatuina o lona 60th anniversary, ua vaʻaia e le MINI le lola o le "faavavau" laina gaosiga o Oxford (faʻataʻitaʻiga laiti na faia iina talu mai le 1959) le 10 miliona iunite o lona talafaasolopito.

MINI 10 miliona

Le "MINI 10 miliona"

O le "MINI 10 miliona" a le MINI e aofia i le lomiga faʻapitoa "60 Years Edition" ma, e pei ona e faʻamoemoeina, o se MINI Cooper . Faatasi ai ma lona i ai ua uma ona faʻamaonia i totonu o se karavan o 60 MINIs o le a fesoʻotaʻi ai Oxford i Bristol mo le faʻamanatuina o le aso faamanatu o le faʻailoga ma le International Mini Meeting, o lenei kopi faʻapitoa ua i ai se nofoaga i le talafaasolopito.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le va'aia o le 10 miliona kopi o la matou fa'ailoga o lo'o alu ese mai le laina gaosiga iinei i Oxford o se taimi mitamita mo tagata faigaluega uma. O nisi oi latou e iai tagata o le aiga na gaosia le MINI muamua i lenei fale gaosimea.

Peter Weber, ulu ole MINI's Oxford plant

I le faaopoopo atu i lenei taʻavale o le a faʻafesoʻotaʻi Oxford i Bristol, ua saunia foi e le MINI se malaga i luga o le auala i Europa atoa ma MINI e lua (tasi le masani ma le isi taimi) o le a fesoʻotaʻi ai Eleni i Egelani.

Faitau atili