Toomaga! So'o se BMW 2 Fa'asologa fa'atasi ma le uili i tua

Anonim

Ina ua mae'a se fa'afouga teuteu i le BMW 1 Series ma le 2 Fa'asologa - e matua la'ititi lava, i le ala - ua liliu atu le mafaufau i sui o fa'ata'ita'iga uma e lua. Ma afai i le tulaga o le 1 Series, lea e oʻo mai i le amataga o le 2019, matou te iloa o le a faʻafeiloaʻi le tupulaga fou i le taʻavale tua, pe a oʻo mai i le 2 Series, e le mafai ona fai atu.

Ina ua manatu o le BMW 2 Faasologa o le a faʻaaogaina foi se fuafuaga faʻataʻavalevale i luma, e foliga mai o le a tuʻuina atu e le BMW le tele o le "purists" ma filifili e tausia le taʻavale i tua i le Faʻasologa 2. Ae le o mea uma.

Le fenumiai! BMW 2 Fa'asologa Gran Coupé fa'atasi ai ma… ta'avale uili pito i luma

E tusa ai ma le au Siamani i Autobild, o le augatupulaga fou o le Series 2 o le a alu i le gaosiga i le 2020, i le coupé variant, ma le cabriolet agai i luma i le tausaga e sosoo ai.

Ma o le mea tonu lava i le 2021 o le a fanau mai ai le elemene fou o le aiga: BMW 2 Fa'asologa Gran Coupé - o se coupé fa-faitotoa, tauva i le Mercedes-Benz CLA ma le Audi A3 Limousine. Peitaʻi, e lē o tala lelei uma.

E le pei o le coupé (G42) ma le cabrio (G43), o le fa-faitotoa saloon (F44) o le a oʻo lava i le faʻaogaina o le FWD. E mafua ona o le Series 2 Gran Coupé o le a le faʻaogaina le CLAR platform ae o le UKL platform, lea e tautua i le taimi nei X1, Series 2 Active Tourer ma Grand Tourer ma o le a tautua foi i le lumanaʻi Series 1. tuusao mai le tolu-pack, fa- faitotoa Fa'asologa 1 fa'atau atu i Saina.

A'o fa'asologa o ta'aloga ta'aloga, o le M2 Coupé o le a fa'aauau pea ona avea ma fa'ailoga maualuga o le laina. I le avea ai o le cabriolet, lea e naʻo le vaeluagalemu o loʻo i ai le M Performance stamp (M240i), e foliga mai o le a tatou maua se M2 Gran Coupé version.

BMW 2 Fa'asologa

Faitau atili