Opel Corsa fou 1.3 CDTI ecoFLEX e sili ona taugofie

Anonim

Opel o le a le o toe mamao ona aofia ai i totonu o lana fa'asologa o le fa'ata'ita'iga tiso sili ona taugofie a le ituaiga: le Opel Corsa 1.3 CDTI ecoFLEX.

O le 95hp version o le Opel Corsa 1.3 CDTI ecoFLEX faʻapipiʻiina i le Easytronic 3.0 robotic gearbox, o le a tusa ma le faʻailoga sili ona faʻasaoina. Opel fa'alauiloa CO2 fa'aoso na'o le 82 g/km ma le averesi o le tiso fa'aaoga e na'o le 3.1 l/100 km.

FESOASOANI: Ia e iloa faʻamatalaga uma o le augatupulaga fou o le 2015 Opel Corsa

I le faaopoopo atu i le masini 1.3 CDTI sili ona toe iloiloina ma le felauaiga fou, o lenei Opel Corsa ecoFLEX fou o loʻo faʻapipiʻiina i le Start/Stop system, teknolosi toe faʻaleleia o le malosi ma le maualalo o paʻu. O le pusa masini robotic e lima-saosaoa fou a Opel, e taʻua o Easytronic 3.0, o se filifiliga 'autometi faʻasalalau' taugofie.

I le faʻaopoopoga i le faʻaogaina otometi atoa, o le Easytronic 3.0 gearbox e ofoina atu le avanoa e faʻaogaina lima e ala i luma ma tua i luga o le leve.

Opel-Easytronic-3-0-294093

Faatasi ai ma le faʻalauiloaina o le Corsa fou augatupulaga ia Ianuari, o le afi taʻutaʻua turbodiesel manuia mai atinaʻe fou, e taʻua o se turbocharger fou, o se pamu suauʻu fesuiaʻi ma se pamu vai e mafai ona sui, faʻaopoopo i faʻatonuga faʻaeletoroni fou.

Ole Corsa 1.3 CDTI ecoFLEX Easytronic fou e amata maketi i Potukale ia Aperila a sau.

Opel Corsa fou 1.3 CDTI ecoFLEX e sili ona taugofie 24330_2

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili