Subaru WRX STI na talepeina faamaumauga a le Isle of Man

Anonim

Ua toe setiina e Mark Higgins le faamaumauga mo ta'avale fa'asologa i le Isle of Man TT Road Course. O le faʻataʻitaʻiga filifilia o le Subaru WRX STI.

O le siamupini a Peretania o Mark Higgins na toe faia le tala faasolopito i le Talatuu o le Isle of Man TT Road Course. O se tasi o fa'agasolo fa'aleaganu'u fa'asolosolo saoasaoa i le lalolagi.

O lenei tausaga, na mafai ai e Higgins ona manumalo i lana lava faamaumauga na seti i le 2011 i le 30.7 sekone. O le averesi o le saoasaoa o lenei vae e 187.40km/h. O le fa'amaumauga mo le fa'asologa o ta'avale sili ona saoasaoa i luga o le motu o Man na fa'atutuina i le 19 minute ma le 26 sekone.

Subaru WRX STI na talepeina faamaumauga a le Isle of Man 24348_1

VAAI FOI: E pei o lea, o le taimi muamua na o ai Mark Higgins ma Subaru i le Isle of Man i le 2011

O le Subaru WRX STI o le faʻataʻitaʻiga na filifilia i lona faʻamatalaga lata mai. Se'i vagana ai suiga fa'atulafonoina a le FIA, e pei o le Roll-bar, nofoa fa'atauva'a, fa'amalologa ma le fa'alogo sili atu (e fa'ailoa ai tagata lautele), na tausia atoa le ta'avale a'o alu ese mai le fale gaosimea. Ina ia maua se lagona o le "chip" lea na faʻatalanoaina ai e Higgins le faʻailoga iloga o le Isle of Man, matamata i le vitio lenei:

Faitau atili