Pei o le mea fou: 2006 Mitsubishi Evo IX ma na'o le 15 km o lo'o fa'atau

Anonim

I le faaiuga o le tausaga talu ai, o le Evo saga lauiloa a Mitsubishi, ina ua le toe gaosia le Evo X. O le iunite mulimuli na gaosia na fa'atautu'i, ina ua o'o i le aofa'iga o 76 400 tala (tusa ma le 65 700 euros). O le mea moni o le mauaina o se Evo mama i totonu o le maketi faʻaaogaina e mafai ona avea ma se galuega faigata, ona o le uiga o loʻo i ai e suia ai.

O se mea e ofo ai, o lea na matou tau atu ai i le 2006 Mitsubishi Evo IX, ma na o le 15 km (iva maila) i luga o le odometer, mo le faʻatau atu ile Ebay. O lenei kopi e foliga mai na taofi i le taimi, e pei o lea faatoa alu ese mai le laina gaosiga, e ui ina 11 tausaga. O nofoa ma pedal o loʻo puipuia pea i le palasitika ma le vaega afi e le mama.

O lenei Evo IX o loʻo faʻatauina e le South Coast Mitsubishi i Costa Mesa, Kalefonia, ma o loʻo i ai pepa uma e faʻamaonia ai lona amataga. E oo lava ile VIN (numera fa'amaonia) o lo'o maua: JA3AH86C56U058702.

Mitsubishi Lancer Evo IX 2006, 15 km, mo le fa'atau

O faʻamatalaga e pei o faʻataʻitaʻiga mo le Evo IX: 280 horsepower ma le 391 Nm o le torque na maua mai le 2.0 lita turbo faʻatasi ai ma le fa inline cylinders, faʻapipiʻiina i le ono-saosaoa gearbox. O lenei iunite - i le lanu efuefu - e faʻapipiʻiina i le ea malulu, loka tutotonu, faamalama eletise ma taga ea i luma.

Mitsubishi Lancer Evo IX 2006, 15 km, mo le fa'atau

e te le fiafia i le tau

Ioe, i le tulaga le mama lea o loʻo i ai lenei Evo IX, o le tau e leʻo lelei lelei: i le taimi o le lolomiina o lenei tusiga e sili atu nai lo 92 afe euros! A o faʻatau atu, o le tau i le US e tusa ma le 31,000 euros. O se faʻaleleia mataʻina, ae o se Evo IX e taua tele? E foliga mai ioe, ona ua uma ona faatosina mai le 59 tauofo.

O nei mea uma e faʻaalia ai le faʻaogaina o mafaufauga o tagata fiafia i nei "toa" o faʻasalalauga. O taʻaloga i le va o le Evo ma le Impreza, i luga o le WRC tulaga ma luga o le auala, o loʻo faʻaauau pea ona avea ma se tasi o tauvaga sili i le lalolagi taʻavale.

Faitau atili