Tesla autonomous ta'avale e aoga mo oe a'o e moe

Anonim

O ai e fai mai o Elon Musk lava ia, i lana poloketi mo le lumanaʻi o le kamupani Amerika.

I le sefulu tausaga talu ona tuʻuina atu le vaega muamua o le fuafuaga a Tesla i le lumanaʻi i le lalolagi, na faʻaalia talu ai nei e Elon Musk le vaega lona lua o lana fuafuaga sili. O le fuafuaga e aofia ai ni sini mataʻutia se fa: faʻatemokalasi faʻatauina e ala i paneta la, faʻalauteleina le tele o taʻavale eletise i isi vaega, atinaʻeina o tekinolosi taʻavale tutoʻatasi e sefulu taimi sili atu le saogalemu nai lo aso nei ma ... avea le taʻavale tutoʻatasi o se punavai o tupe maua aʻo matou le faʻaaogaina. .

I le tepa muamua, e foliga mai o se isi manatu cheesy Elon Musk, ae pei o le tele o isi, matou te le masalosalo o le a faia e le au Amerika mea uma e faʻataunuʻu ai le miti. Afai ei ai ni masalosaloga, e manaʻo moni lava Musk e sui le faiga atoa.

autopilot tesla

FESOASOANI: O le a le mea o le a tupu i le lumanaʻi o taʻavale e le tutoʻatasi? Ua tali mai Elon Musk

E masani lava, o se taavale a le tagata lava ia e faʻaaogaina mo sina vaega itiiti o le aso. E tusa ai ma le tala a Elon Musk, i le averesi, o taavale e faʻaaogaina 5-10% o le taimi, ae faʻatasi ai ma faiga taʻavale tutoʻatasi, o le a suia uma. E faigofie le fuafuaga: a o matou faigaluega, momoe pe oʻo foi i tafaoga, o le a mafai ona suia le Tesla i se taxi tutoʻatasi.

O mea uma e faia e ala i se telefoni feaveaʻi (pe mo tagata e ona poʻo i latou o le a faʻaaogaina le auaunaga), e tutusa ma Uber, Cabify ma isi auaunaga tau felauaiga. I vaega o loʻo manaʻomia e sili atu i le sapalai, Tesla o le a faʻatautaia ana lava vaʻa, faʻamautinoa o le a faʻaogaina pea le auaunaga.

I lenei faʻataʻitaʻiga, o le tupe maua mo tagata taʻitoʻatasi o le Tesla e mafai ona sili atu nai lo le tau o le totogi o le taʻavale, lea e matua faʻaitiitia ai le tau o le umiaina ma e iu lava ina mafai ai e tagata uma ona "maua se Tesla". Ae ui i lea, o nei mea uma o le a faʻalagolago i le faʻaleleia o faiga taʻavale tutoʻatasi ma tulafono, e mafai ona tatou faʻatali!

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili