A maeʻa le Eclipse, o le Mitsubishi Lancer o le a toe fanauina foi e avea o se crossover

Anonim

O le "ola fou" o le Mitsubishi Lancer, lea e mafai ona faʻavae i luga o le e-Evolution concept, o le a taʻitaʻia ai i le "suiga" o lenei igoa, na fanau mai o se vaega o le saloon-type bodywork, i totonu o se Crossover faʻapipiʻi fou ma matagofie. . O le ala lava lea e tasi ua uma ona uia, i le ala, i le igoa Eclipse, lea, ina ua uma ona tuʻuina atu le igoa i se coupé, o loʻo faʻaaogaina nei i se koluse, le Eclipse Cross.

O Lancer e foliga mai o le fofo sili ona faigofie. Matou te talitonu o loʻo i ai se matou fofo e mafai ona galue i le vaega. A uma mea uma, afai tatou te vaʻavaʻai i le lalolagi atoa, e le faʻaitiitia le vaega C. E moni lava, na faʻaititia teisi i Amerika ma Europa, ae o loʻo faʻaauau pea le faʻatupulaia i Saina

Trevor Mann, Faatonu o Galuega i Mitsubishi, talanoa i le Auto Express

O le faʻatonu o le mamanu o le tolu-diamond brand, Tsunehiro Kunimoto, e vaʻaia lenei suiga o se avanoa e "fausia ai se ituaiga fou o le hatchback (lua-volume bodywork)", e le itiiti ifo ona "o loʻo matou tautalagia le autu i se auala sili ona mataʻutia".

Mitsubishi e-Evolution Concept
Mitsubishi e-Evolution Concept 2017

e-Evolution o le amataga lea

O le fa'avae o lenei poloketi fou, fa'aopoopo i ai le vai papatisoga e tasi, e mafai ona avea ma le e-Evolution Concept na fa'aalia i le Tokyo Motor Show 2017, fa'atasi ai ma ona foliga fa'ai'oi fa'ailo, o se fa'alava pito i luma ma se mata matagi matagofie e foliga mai o lo'o si'osi'omia mea uma. . A'o totonu, e tele mata fa'atekinolosi e tu mai fafo.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Ae ui i lea, ma e ui lava o le manatu na tuʻuina atu i le 100% eletise eletise, o le gaosiga o le gaosiga e tatau ona filifili mo se fofo faʻafefe. O loʻo faʻasino tutusa uma i le manuia o le 4 × 4 versions - ma e oʻo lava i se sui o le Evolution -, ae i le taimi lava e tasi, i le pito i lalo, atonu o loʻo i ai se tulaga fou mai le Renault Nissan Alliance.

Mitsubishi e-Evolution Concept 2017
Mitsubishi e-Evolution Concept 2017

Faitau atili