O le Honda S2000 e talanoa tagata uma e uiga i le mafuaaga o le taʻavale

Anonim

O le Iapani, taamilo e le muta, ma o le paka faʻafiafiaga lelei mo soʻo se Petrohead le fefe. Feiloai atu i le Honda S2000 o lo'o fa'afefe i le 'Green Inferno', lea e ta'ua o le Nürburgring Nordschleife.

I ni nai aso talu ai, na ave ai e le afā le Razão Automobile e ni uo se toʻalua ma se Honda S2000 o loʻo faʻataʻamilomilo faatasi i le Nürburgring circuit ma faʻalumaina ma le fiafia isi avetaavale. I luga o la matou itulau Facebook, o le tala na faʻatatau i le Tusi Paia (sili atu i le 80,000 tagata na ausia i lalo ifo o le 24 itula) ma iinei i luga o le saite, o le tafe o asiasiga na toetoe lava a faʻalavelaveina la matou 'auʻaunaga. Fa'alogo, toeitiiti lava a ou tusi. Aua ua leva ona mavae aso na avea ai le saoasaoa o le tatou itulau ma faafitauli - ua vave nei e pei o le Bloodhound SSC.

Vaai foi: Bloodhound SSC, o le a le mea e sili atu i le 1609 km / h?

Toe foʻi i le Honda S2000. Sa matua'i tele naua le fa'amanino lea na matua'i mana'omia ai le su'esu'eina atili o fa'amatalaga e uiga i lenei masini 'ai. I le amataga, e na o le lua lava au mautinoa: o le muamua o le taavale o loʻo fesiligia o le Honda S2000; o le lona lua e le mafai ona tupu mai le "lena". Na ou mauaina uma.

S2000-malosi-4

O lenei alii Iapani faapitoa o loʻo faʻamalosi i isi taʻavale ma avetaavale o loʻo nonofo i tulimanu o le Nurburgring, na faʻaigoaina o le Time Attack S2000. Masalo aisea e le o lea? Faigata…

O lenei si'isi'i u'amea mamafa na saunia e le PB Motorsport (se kamupani Eleni), ma ua fa'aauupegaina i nifo i vaega sili ona lelei o lo'o ofoina mai e le maketi Iapani, fa'atasi ai ma nisi mea fa'atatau. E mafai ona e mauaina le lisi atoa o suiga iinei, ae o le a matou faʻamalamalamaina mea autu.

E LEʻI MISIA: Subaru WRX STi o loʻo umia faʻamaumauga i luga o le Isle of Man

Aʻo leʻi amata faʻapipiʻi vaega taugata i le Honda S2000, PB Motorsport sa faʻamaoni e aveese vaega e le manaʻomia. O lona uiga, o le ea malulu, o le vaega o ato e ufiufi, o le pona muamua ma isi elemene sili atu. I lenei auala, na mafai ai e le PB Motorsport ona faʻaitiitia le mamafa o le seti i le 150kg.

S2000-malosi-2

I le itiiti ifo o le mamafa, ua oʻo i le taimi e faʻaopoopo atili ai le mana. Ma i totonu o se laina faʻamalosi lima, na fausia e le PB Motorsport lava ia, sa i ai le avanoa mo se gasket, se faʻaogaina e Hondata, eletise eletise a le AEM, sili atu le malosi o le valve e Brian Crower, HKS filter, S90 Racing throttles, ma isi plethora o vaega mai ituaiga lauiloa e pei ole Spoon.

Ina ia taulimaina le tele o le malosi, o le taofi ua faʻapipiʻiina ma faʻamalosia, faʻaeletoroni-fesoʻotaʻi dampers ma le geometry ua uma ona toe faʻaleleia, ae o le vaega taofi ua toe faʻaleleia mai luga i lalo. Ina ia faʻamaeʻaina le teu, PB Motorsport na toe faʻaleleia le aerodynamics atoa o le S2000 ina ia mautinoa e faʻapipiʻi i le eleele i tulimanu sili ona vave.

O le taunuuga o loʻo vaʻaia. O se Honda S2000 e matua'i fa'atemoni, e vave ma fa'amoemoe lelei i lalo ifo o le 10 minute na pasia ai le 40 ta'avale i Nürburgring Nordschleife.

S2000-malosi-5
S2000-malosi-1

Faitau atili