Alpina's B5 o loʻo faʻamoemoeina le BMW's M5

Anonim

Alpina sauni e faʻaalia i le Geneva Motor Show le B5 fou e faʻavae i luga o le BMW 5 Series fou. O le B5 o loʻo faʻamoemoe, mo le tele o masina, le tuʻuina atu o le M5 fou, o lona faʻataʻitaʻiga.

O loʻo i ai pea ni masina mai le iloaina o le BMW M5 fou, ae o Alpina ua faʻamaeʻaina le atinaʻeina o lana masini fou e faʻavae i luga o le 5 series (G30), le B5. O le faʻailoga na tuʻuina atu se vitio e mafai ai ona tatou vaʻaia le faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi i suʻega (pe malie?) I le kiona.

O le muamua, e faʻavae i luga o le F10 / F11 tupulaga, faʻamutaina lana galuega i se faʻamatalaga faʻapitoa, e taʻua o le Edition 50, e faamanatu ai le aso fanau o Alpina. O le 4.4 lita V8 twin turbo na maua ai le 600 hp, ae le o le faʻaeletoroni, na oʻo i le saoasaoa maualuga o le 328 km / h. E mafai ona tatou vaʻavaʻai i le B5 o se faʻataʻitaʻiga filosofia sili atu ona matagofie ma sili atu nai lo le M5.

Alpine B5 faʻataʻitaʻiga

Ole maualuga ole faatinoga ole B5 ole a mautinoa. Ma e pei o lona muamua, o le B5 e tatau ona faʻaopoopoina se veni i le saloon, o se mea e le maua e le M5 i taimi uma.

E LE'I MISIA: Faapitoa. Le tala tele i le 2017 Geneva Motor Show

E mafai ona tatou vaʻavaʻai i le Alpinas o se galuega a se tagata sauniuni, faʻatasi ai ma le tele o oloa faʻavae BMW. Ae talu mai le 1983, Alpina ua taʻua o se tagata gaosi taavale, ua aloaia e le Siamani Matagaluega o Felauaiga O le Alpina ei ai a latou lava faailoga ma ua lesitalaina faapena, ma a latou lava VIN (numera e iloagofie ai taavale). O tausaga taʻitasi, i le va o le 1200 ma le 1700 taʻavale e tuʻua ona nofoaga.

Ole BMW ALPINA fou ua lata ona sau... vaega 1/2.

Ole BMW ALPINA fou ua lata ona sau ...

Lolomiina e ALPINA Ta'avale i le Aso Tofi, Fepuari 16, 2017

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili