O le gaosiga o le Ford Focus RS fou ua uma ona amata

Anonim

O le Ford Focus RS fou ua fa'ailogaina le amataga o se vaitau fou o fa'ata'ita'iga Ford ta'aloga.

O loʻo faʻamoemoe Ford e gaosia le tusa ma le 41,000 taʻavale faʻatinoga i Europa i le 2016, o se numera e sili atu nai lo le 29,000 iunite na fausia i le 2015 ma atagia ai le faʻatupulaia o faʻatau i tausaga talu ai nei. O le Michigan brand e oʻo lava i le fuafuaga e faʻalauiloa 12 faʻataʻitaʻiga fou i le tausaga 2020.

Faatasi ai ma faʻataʻitaʻiga e nafa ma le faʻatupulaia o le faʻailoga, o le Focus RS o loʻo tu i fafo, o lana lomiga fou o le a faʻamalosia e se fesuiaiga o le Ford EcoBoost poloka o le 2.3 lita, ma le 350 hp o le mana ma e mafai ai ona faʻavavevave mai le 0 i le 100 km / h. ile na'o le 4.7 sekone. E le gata i lea, o le fa'ata'ita'iga fou e fa'amuamua le Ford Performance All Wheel Drive system, lea e fa'amautinoa ai le maualuga o le fa'aogaina, uu ma le saoasaoa i tulimanu.

FESOASOANI: Ford Focus RS: Fa'asologa mulimuli o le faasologa o le "Reborn of a Icon".

Talu mai le tatalaina o le faʻatonuga a Europa, e sili atu i le 3,100 faʻaagaga ua resitalaina mo le Focus RS ma le 13,000 mo Ford Mustang; Ford Focus ST fa'atauga si'itia 160% i le 2015 fa'atusatusa i le tausaga talu ai. I luga o le tafailagi o le a iai le Ford GT fou, lea o le a ulufale i le gaosiga i le faaiuga o le 2016 ma o lona numera o iunite o le a faʻatapulaʻaina.

Saili auala eseese e ave ai le Ford Focus RS fou e ala i lima o le avetaavale Peretania o Ben Collins:

Punavai: Ford

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili