Romain Grosjean na manumalo i le tuuga o siamupini

Anonim

O Romain Grosjean, 26 tausaga le matua o Farani-Swiss avetaavale na manumalo i le tuuga o siamupini ma tuua ai le toatele o tagata e le fiafia, e lei faamoemoe e vaai i le avetaavale sili ona finau i le F1 manumalo i le siamupini.

Michael Schumacher, Sebastian Vettel, Tom Kristensen, Kazuya Oshima, Sébastien Ogier, David Coulthard, faatasi ai ma isi, na tuua e vaai i tua o Farani ma Swiss, Grosjean. I se tulaga lautele, o loʻo faʻavasegaina e le au faʻasalalau lona manumalo o se laki ma ona tomai o le "clumsy". O iinei i RazãoAutomóvel, matou te talitonu o le faaupuga "o ai e le fiafia e manaʻo e faʻatau" e fesoasoani e foia nei ituaiga o tulaga ... o le mea moni o Romain Grosjean, i le pulega a le ROC Buggy ma le KTM X-Bow, na manumalo i le Rajamangala Stadium, i Bangkok.

Romain-Grosjean_ROC_02

O le manumalo na ausia e ala i le faʻaumatia soʻo o latou fili - a le o le mauaina o taimi vave poʻo le alu ese o le tuuga a nisi o avetaavale na aafia i taimi e le fiafia. Na faaleagaina e Sebastian Vettel le malolo ina ua paʻu i le puipui, na taia Schumacher i le afa sekone i le semi-final ma o le manumalo na maua i le faaiuga mulimuli 2-0 faasaga i le Danish Tom Kristensen, manumalo i le valu lomiga o le 24 Hours of Le Mans. .

O le Aso Toonai na manumalo ai le au Siamani, lea na ave i le tauvaga a le au le faailoga i le fale, faatasi ai ma Schumacher ma Vetel ua mafai ona ausia le faailoga o le ono sosoo o le siamupini mo avetaavale Siamani.

Romain-Grosjean_faalavelave

O Romain Grosjean na aafia i nisi o feeseeseaiga i le F1 ina ua uma ona faia ni mea sese matuia i le uili a Lotus F1 i lenei vaitau. O Romain na mafua ai se faalavelave matuia i le taamilosaga a le SpA, i luga o le taamilosaga muamua o le Belgian Grand Prix, ina ua uma ona pasia Fernando Alonso, lea na faamalosia ai le tagata tietie e tuua le tuuga ma o le a le maua ai ni togi. O le taʻavale talavou Farani-Suiselani e faʻamautinoa o lona faʻaauau i le F1 e le o fesiligia. Ina ua uma ona manumalo i le ROC, e foliga mai ua tatou i ai i le ala saʻo!

Tusiga: Diogo Teixeira

Faitau atili