Fa'aaliga lata mai. Radical Porsche 718 Cayman GT4 RS "su'e" e aunoa ma se fa'ailoga

Anonim

O le Porsche 718 Cayman GT4 RS fou ua latalata atili i le tuʻuina atu ma toe "puʻeina" i ata sipai, latalata i Stuttgart, Siamani.

Ae o le mea e sili ona taua, na faʻaalia mo le taimi muamua e aunoa ma se ituaiga faʻailoga. Pau lava elemene natia e oʻo lava i logos Porsche, o se mea e sili ona taatele i le tulaga lata mai o le atinaʻeina o faʻataʻitaʻiga.

Pe a faatusatusa i le "masani" 718 Cayman GT4 RS, o lenei 718 Cayman GT4 RS fou, o le a avea ma Porsche muamua e ese mai i le 911 e mauaina le togafitiga RS, e tumu i faʻamatalaga faʻapitoa.

ata-espia_Porsche Cayman GT4 RS 2

itiiti le malamalama, vao

I le pito i luma, mo se faʻataʻitaʻiga, o le bumper o loʻo i ai le tele o faʻaogaina o le ea, faʻatasi ai ma se laugutu e sili ona taʻutaʻua ma manino, faʻatasi ai ma le sili atu muscular hood e tuʻufaʻatasia ai le lua NACA ea intakes.

I faʻamatalaga, o uili faʻapipiʻi ma le faʻaoga tutotonu e sili ona tu i fafo, faʻapea foʻi ma tisiketi taofi ma tele, e mafai ona avea ma carbon-ceramic, o se faʻatulagaga lea i lenei ata-spy "taamilosaga" e mafai ona vaaia i se faʻataʻitaʻiga faʻatasi ma faʻamatalaga i matu e faʻamaonia ai o lenei 718 Cayman GT4 RS o le a laasia le Atalani.

ata-espia_Porsche Cayman GT4 RS 2
O lenei faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le 718 Cayman GT4 RS e leʻi tupu muamua o le North American version..

Ae e le mafai ona le tilotilo i lenei 718 Cayman ae le o le taʻua o le apaau pito i tua, lea o le a tauaveina le igoa GT4 RS i itu, e ui lava i le taumafaiga le aoga e ufiufi i le ata faʻapipiʻi.

O le apaau, o lona geometry e mafai ona fetuunai ma le lima, e fetaui lelei ma le tele o le ea i tua o le ea ma folafola mai e i ai se aafiaga taua i luga o le aerodynamics o lenei talosaga, lea ua maeʻa toe faʻaleleia pe a faʻatusatusa i le 718 Cayman GT4, lea ua avea ma "tagata lautele" pe a faʻatusatusa. .

ata-espia_Porsche Cayman GT4 RS 2

E ono fa'aulaula fa'anatura aspirated

O le faʻamalosia o lenei 718 Cayman GT4 RS o le a avea ma 4.0 l le gafatia faʻanatura faʻaoso faʻaoso fusu ono-silinder afi ua uma ona tatou iloa mai le GT4 (e le fesootai ma le 4.0 l boxer ono-silinder o le 911 GT3), e ui o le malosiaga mulimuli o sina mea itiiti. le iloa.

E mautinoa lava o lenei GT4 RS e tatau ona sili atu nai lo le 420 hp o le GT4, o lea e faʻatatauina o le mana mulimuli o le a tusa ma le 450 hp, i lalo ifo o le 510 hp o le matua "uso", le 911 GT3 .

ata-espia_Porsche Cayman GT4 RS 2

O le alu i le Nürburgring ma le faagaeetia

E pei ona masani ai i le toetoe lava o faʻalauiloa uma mai le 'fale' o Stuttgart, o lenei 718 Cayman GT4 RS na faʻaalia foi mo le tala faʻasolopito Nürburgring, lea na ave ai se 23.6s mataʻina i le taimi o le 718 Cayman GT4 - i se isi faaupuga. , e sili atu ma le tasi le sekone sili ona saoasaoa i le kilomita (!).

O se eseesega tele ma fesoasoani e faʻamalamalama suiga na faia e Porsche i le sili atu ona mataʻutia (ma vave) faʻasologa o le 718 Cayman, lea na naʻo le 7min09.3s e ufiufi ai le 20.832 km o le tala faʻasolopito Siamani.

Faitau atili